, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι celebrities αναστατώνουν το Instagram!

Τους αρέσει να προκαλούν και να ικανοποιούν τους θαυμαστές τους, με τους οποίους προσπαθούν να κρατούν στενή επαφή, μέσα από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, και αυτή την εβδομάδα, οι διάσημες και όμορφες κυρίες του μοντέλινγκ και της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος, «αναστάτωσαν» τα social media με τις αισθησιακές και σέξι φωτογραφίες που ανάρτησαν.

Από την Katy Perry στην Christina Milian και την Ireland Baldwin στην Bella Thorne: Όλες τους φόρεσαν απλά τα απολύτως απαραίτητα και επιδόθηκαν στον «αγώνα» της καλύτερης και πιο σέξι… selfie!

«Πίστεψε στο σώμα σου. Πίστεψε στις ικανότητές σου. Πίεσε τον εαυτό σου σήμερα. Πες στον ευατό σου ότι μπορείς. Ξεπέρασε τις προσδοκίες. Είσαι όμορφη, όπως πιστεύεις».

Αυτό ήταν το σχόλιο με το οποίο η όμορφη κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger συνόδεψε την παρακάτω σέξι φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με ένα σετ αθλητικών εσωρούχων.

«Πρωινή ρουτίνα», έγραψε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Emily Osment, δείχνοντας μας τις ικανότητές της στη γιόγκα.

Η μόλις 18 ετών ηθοποιός Bella Thorne ποζάρει με το μπικίνι της στο Instagram και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Christina Milian είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ με ένα σέξι, λευκό τοπ και το εσώρουχό της.

Το διάσημο μοντέλο Luci Ford μας έδειξε το απίστευτο κορμί της με τρεις σέξι φωτογραφίες της αυτή την εβδομάδα, γράφοντας για το πόσο «εύθραυστο» πράγμα είναι η αυτοπεποίθηση.

Christina Milian

Το στήθος της, όμως, προτάσσει και η Kelly Brook η οποία, όπως φαίνεται, είχε πάει να γυμναστεί με τις φίλες της.

Η Katy Perry ποζάρει σε διάθεση… «λολίτας», όπως η ίδια χαρακτηριστικά έγραψε, σχολιάζοντας την εικόνα που «ανέβασε».

Και η Aubrey O’Day μεταμορφώθηκε σε σέξι «κουνελάκι»…

Την ίδια ώρα, το «κουνελάκι» του Playboy και σύντροφος του Hugh Hefner, Crystal, μας δείχνει το ντεκολτέ της, με το ροζ, εφαρμοστό μπλουζάκι που φορά.

«Captain Krupa» έγραψε η Joanna Krupa, σχολιάζοντας την φωτογραφία  που «ανέβασε» στο Instagram στις 18 Νοεμβρίου.

protothema.gr

#Tags: Instagram

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.