, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρόωρη αυλαία για «Τρίχες» και «Μοντέρνα Οικογένεια»

550_334_307986Αρχισε το… κούρεμα σε ΑΝΤ1 και Mega. «Ψαλίδι» θα πέσει στις «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να ολοκληρώσουν το σίριαλ πιο σύντομα απ’ ό,τι είχε αρχικά συζητηθεί, ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα. Ο λόγος είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης (δεν ξεπέρασαν το 17%), παρά τους πολλούς guests και την καλή διάθεση των πρωταγωνιστών.

Φινάλε

Η εξέλιξη αυτή έχει οδηγήσει το κανάλι, τους πρωταγωνιστές (Βασιλική Ανδρίτσου, Αντώνης Βλοντάκης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Nίκος Μουτσινάς) και τον σκηνοθέτη να σκέφτονται το πρόωρο φινάλε του σίριαλ που δεν κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα θα σταματήσουν τα γυρίσματα της παραγωγής. Να σημειωθεί ότι η σειρά αναμενόταν να χαιρετήσει το κοινό τον Ιούνιο του 2015, όμως ο κόσμος είχε αντίθετη άποψη.

Τα επεισόδια που ήδη έχουν γυριστεί θα προβάλλονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στον ΑΝΤ1, ώστε το σίριαλ να τελειώσει μέσα στο 2014. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα απελευθερωθεί από τις ανάγκες της σειράς και θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από το κανάλι σε άλλες παραγωγές ή ακόμη και σε κάποια δική του.

Στιγμιότυπα από τη «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega

Από την άλλη πλευρά, και η «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega θα ρίξει τίτλους τέλους τον Δεκέμβριο, αφού κι εκεί τα ποσοστά τηλεθέασης δεν έχουν κριθεί ικανοποιητικά. Ο Κώστας Κόκλας, η Κλέλια Ρένεση και η Ζέτα Δούκα είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες διαβεβαιώσεις για το σίριαλ που παίζεται κάθε Πέμπτη στο κανάλι της Μεσογείων, αλλά τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή.

Με την έλευση του νέου έτους τα γυρίσματα θα τελειώσουν, ενώ η κενή μέρα προβολής θα μπορέσει να δοθεί στην «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία ήδη θεωρείται «γερό χαρτί» του καναλιού. Θα μπει απέναντι από τη σειρά «Το σόι σου» του Alpha που σπάει ταμεία, ώστε να απογειώσει τον ανταγωνισμό.

real.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.