, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φλέρταρε με όσες γυναίκες μπορούσε στην Αυστραλία ο Φρανσουά Ολαντ!

psaxeni-thn-dhmothkatita-tou-o-olant

Απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η γοητεία του είναι ίσως το σημαντικότερο προσόν που διαθέτει κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αυστραλία… Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ ξεδίπλωσε το ταλέντο του σε κάθε ευκαιρία, μιλώντας τρυφερά στις νεαρές ευειδείς γυναίκες που συναντούσε στο διάβα του.

Ο φακός δε θα μπορούσε να μην καταγράψει τις φιλότιμες προσπάθειές του να κατακτήσει μία ακόμα γυναικεία καρδιά, όπως έκανε με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ και παλαιότερα με την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία πλέον αναλώνεται στο να παραχωρεί συνεντεύξεις γύρω από την προσωπική της εμπειρία στο πλευρό του Ολάντ.

«Εσείς τα κάνατε όλα αυτά; Πόσο καιρό είστε στην Αυστραλία;», λέει με πονηρό χαμόγελο ο πρόεδρος της Γαλλίας σε γοητευτική μελαχρινή γυναίκα, η οποία προσπαθεί μάταια να τον ξεναγήσει σε έκθεση.

«Θα σας παρουσιάσω τους ανιχνευτές μετάλλων», συνεχίζει την παρουσίαση η νεαρή γυναίκα για να λάβει την απάντηση από τον Ολάντ «Πολύ καλά. Πότε επιστρέφετε στη Γαλλία, λοιπόν;».

Χαμογελώντας αμήχανα εκείνη του απαντά «ποτέ» και εκείνος έκπληκτος τη ρωτάει «ποτέ ξανά;»

Ο Γάλλος πρόεδρος, όμως, δεν έχει συνηθίσει να εγκαταλείπει τις προσπάθειες όταν πρόκειται για γυναίκες. Έτσι, παρότι εκείνη δείχνει να μένει ασυγκίνητη από το επίμονο φλερτ του, επιχειρώντας να συνεχίσει τη δουλειά της κι εξακολουθώντας να δείχνει τα επιτεύγματα που παρουσιάζονται στην έκθεση, εκείνος απτόητος την ρωτάει «Τι σπουδές έχετε κάνει;».

Το σόου που πρόσφερε απλόχερα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Ολάντ έδωσε τροφή για πολλά πικρόχολα σχόλια στον γαλλικό Τύπο.

Όλα αυτά, ενώ η Τριερβελέρ συνεχίζει να μιλάει για το βιβλίο της «Ευχαριστώ για τη στιγμή», εξηγώντας ότι δεν πρόκειται για βιβλίο εκδίκησης.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως ουδέποτε πήρε υπνωτικά για να αυτοκτονήσει όταν έγινε γνωστή η σχέση του άλλοτε αγαπημένου της με την Γκαγέ. «Δεν αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω. Πήρα υπνωτικά χάπια για να κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο BBC.

Σε μία προσπάθεια δε, να αποδείξει ότι παραμένει δυνατή, τόνισε πως παρότι πολλοί θα ήθελαν να δέχεται την προδοσία, εκείνη προτίμησε την απομόνωση, αλλά τουλάχιστον είναι «μία γυναίκα ελεύθερη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.