, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η ΔΕΘ… εξαπλώνεται!


Tzikas

Πράξη κάνει η ΔΕΘ-Helexpo τον σχεδιασμό της για στενότερη συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τους φορείς ανά την Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει τις εκθεσιακές της δράσεις προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της εταιρείας βρέθηκε την Παρασκευή στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, προκειμένου να παρουσιάσει τους βασικούς της στόχους, αλλά και το εμπλουτισμένο εκθεσιακό της πρόγραμμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν τα Επιμελητήρια για τις εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo που εστιάζουν στην εγχώρια πρωτογενή παραγωγή, όπως η Detrop και η Frescon, ενώ και τα νέα θεματικά προϊόντα της εταιρείας, όπως το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας και ο Αστερόκοσμος βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής. Τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, υπογράμμισαν τη σημασία των συνεργειών και συνεργασιών με τα Επιμελητήρια, που εκπροσωπούν τις τοπικές επιχειρηματικές κοινότητες και ξέρουν καλύτερα από όλους τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Τόνισαν δε πως ανέκαθεν ο επιμελητηριακός κόσμος βρισκόταν στο πλάι της Έκθεσης.

Μεταξύ άλλων, τέθηκε το θέμα της σύσφιξης των σχέσεων με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στο εξής, με αμοιβαία οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να αξιοποιεί τις δυνάμεις των φορέων, δημιουργώντας συμμαχίες και θέτοντας κοινούς στόχους.

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.