, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Περισσότερα από 2.000 άτομα στην πορεία της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Της Έλενας Κραβασίλη/ Φωτορεπορτάζ: Σάββας Αυγητίδης

Ολοκληρώθηκαν οι πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Συνολικά στην πορεία συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 άτομα, συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι, άνεργοι, ενώ από νωρίς το πρωί δυνάμεις της αστυνομίας και της τροχαίας βρισκόντουσαν επί ποδός προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να εξασφαλιστεί η ειρηνική διεξαγωγή της διαμαρτυρίας.

Όπως σημείωσε στο karfitsa.gr ο πρόεδρος του  Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης «Με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού προχωρούμε σε ακόμη μία μαζική κινητοποίηση. Θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε μέχρι να καταλάβουν ότι τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι περισσότερα από αυτά που επιλύονται.  Με την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα πραγματοποιήσουμε συλλαλητήριο, το οποίο έχουμε ήδη αρχίσει να ετοιμάζουμε».

dromoi

poreia1 poreia2 poreia3

poreia4

poreia5 poreia6

poreia7

 

 

 

poreia8 poreia9 poreia10 poreia11 poreia12 poreia13
poreia15 poreia16 poreia17 poreia18 poreia19 poreia20

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.