, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άλλαξαν αίθουσα λόγω… μεγάλης συμμετοχής οι «Παπανδρεϊκοί»

ekdilosi-papandreikoi-thema-kΤου Βαγγέλη Στολάκη

Εκδήλωση του Δικτύου Αυτοοργάνωσης για τη Δημοκρατία και τον Πολίτη πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από στελέχη που πρόσκεινται στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργο Παπανδρέου και στηρίζουν το κυβερνητικό έργο της περιόδου 2009-11.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών περισσότερα από 350 άτομα και μάλιστα αλλάχθηκε η αίθουσα της εκδήλωσης λόγω της μεγάλης προσέλευσης κάτι που οδήγησε τους παρευρισκόμενους στο να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

ekdilosi-papandreikoi

Σύμφωνα με το Λάμπρο Λαμπρογιάννη οφθαλμίατρο και εκπρόσωπο της εν λόγω ομάδας, «το σκεπτικό της σημερινής εκδήλωσης ξεκινά από την ανάγκη μερίδας του κόσμου να εκφραστεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλοί οι άνθρωποι της κοινωνίας που ασπάζονται το κυβερνητικό έργο της διετίας 2009-11». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν ταυτίζονται με πρόσωπα, ζήτησε να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας και τόνισε ότι θέλει να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν αρκετά γνωστά στελέχη της Θεσσαλονίκης, όπως η Δήμητρα Αγκαθίδου, πρώην δημ. σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας», ο Θόδωρος Σουμπάσης, πρώην πρόεδρος ΔΕΘ, ο Λάζαρος Ζαχαριάδης, δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας», ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, εκπρόσωπος τύπου της παράταξης του περιφερειακού συμβουλίου του Μάρκου Μπόλαρη, η Μαρία Παυλίδου και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, Πάρης Μαυρίδης.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.