, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Έπαιζαν… “φρουτάκια” στην Ανάληψη!

police

Συνελήφθησαν, στην περιοχή της Ανάληψης, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δέκα (10) άτομα (6 άνδρες και 4 γυναίκες) ηλικίας 40 έως 74 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (27-11-2014), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 63χρονου, που αναζητείται, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε εγκατάσταση και λειτουργία εννέα (9) ηλεκτρονικών υπολογιστών, στους οποίους  διενεργούνταν παράνομα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες.

Οι προαναφερόμενοι υπολογιστές ελέγχονταν από μία κεντρική μονάδα, που χειριζόταν 40χρονος ημεδαπός-προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος ομοίως συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι, τόσο ο χώρος  του καταστήματος όσο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο, ειδική σήμανση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.