, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Ραχήλ Μακρή, ο Σιμόπουλος και οι… “ψεκασμοί”

raxil-makri-arxeiou

Το… Στράτο Σιμόπουλο φαίνεται πως “φωτογράφισε” χθες στη Βουλή στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η ανεξάρτητη βουλευτής από την Κοζάνη, Ραχήλ Μακρή.

Ο ίδιος ο κ. Σιμόπουλος απάντησε μέσω facebook με… χιούμορ.

image

Τοποθετούμενη επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών διερωτήθηκε σχετικά με τι διατάξεις για τον ΟΑΣΘ αν αυτές σχετίζονται με το ότι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη. «Είναι υποσχετική η διάταξη;» είπε η κ. Μακρή.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Μακρή, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής υπογράμμισε: 

«Πιστεύουμε ότι φροντίζετε για την προεκλογική σας πελατεία, καθώς διαισθάνεστε ότι δεν θα μπορέσετε να μείνετε γαντζωμένοι για πολύ ακόμα στην εξουσία. Θα ήταν σκόπιμο να μας εξηγήσετε γιατί παρέχετε πέντε χρόνια παράταση ζωής στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Μήπως γιατί εξυπηρετεί τους καταναλωτές η διακίνηση με παλαιά οχήματα; Έχει εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η επάρκεια συντήρησης των λεωφορείων ή απλά λέμε ότι κάποιος νυν Γραμματέας του Υπουργείου θα κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, για βουλευτής της Θεσσαλονίκης; Έτσι προσπαθεί με αυτό τον τρόπο από εσάς να εξασφαλίσει υποσχετικές ψήφων;»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.