, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός αύριο Σάββατο…

Φωτο Σάββας Αυγητίδης/Bασιλικά Θεσσαλονίκης

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες και κατά κανόνα ασθενείς βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και βόρεια, λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ήπια μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηεπιρωτικά, από 10 έως 17 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 20 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι  meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.