, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιατί συνελλήφθησαν οκτώ άτομα στη Θεσσαλονίκη χτες το βράδυ;

police

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη (26) ετών για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών (προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας που δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος από κοινού και από κερδοσκοπία)
  • Συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή από αστυνομικούς του Α.Τ Ωραιοκάστρου, διότι σε βάρος της εκκρεμεί (1) απόφαση του Α΄Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών και σε δικαστικά έξοδα, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.

Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της πόλης συνελήφθησαν επιπλέον (6) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.