, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τρελαίνεσαι για brownie αλλά κάνεις δίαιτα;

5339a82e16f96f3103e557eafbd9d48c_XLΑν θέλεις να τρως υγιεινά τότε αυτό το ψωμί είναι ιδανικό για σένα καθώς και θα γλυκαθείς λιγάκι και θα φας και λίγη μπανάνα, λίγο κολοκύθι και μερικά κράνμπερι που είναι σούπερ υγιεινά. Δες πώς να το φτιάξεις..

Θα χρειαστείς..

ενάμιση φλιτζάνι τριμμένο ωμό κολοκύθι, ένα φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης, μισό φλιτζάνι κακάο, ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, 1/4 κουταλάκι του γλυκού baking powder, 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 1/4 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι, 1 μεγάλη μπανάνα, μισό φλιτζάνι λευκή ζάχαρη, μισό φλιτζάνι λάδι, ένα κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας και μισό φλιτζάνι αποξηραμένα κράνμπερις.

Πώς να το κάνεις..

1. Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

2. Ανάμειξε σε ένα μπολ το αλεύρι, το κακάο, τη μαγειρική σόδα, το baking powder, το αλάτι και τα μπαχαρικά.

3. Ανάμειξε σε ένα άλλο μπολ τη μπανάνα με τη ζάχαρη, το λάδι και το εκχύλισμα βανίλιας. Πρόσθεσε και το κολοκύθι και έπειτα ρίξε και το παραπάνω μείγμα στο μπολ. Ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε και τα κράνμπερις.

4. Βάλε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήσε το ψωμί σου για 40-50 λεπτά ή μέχρι μία οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή τρυπώντας το ψωμί.

faysbook.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.