, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έξι ανορθόδοξοι τρόποι “απογειώνουν” το σεξ!

943eff92a60d8eec3e5719e3eb780586.w600.h340.z1
Όταν η ερωτική ζωή πνέει τα λοίσθια, οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν την ένταση στην κρεβατοκάμαρα. Μάλιστα δεν διστάζουν να δοκιμάσουν με περισσή ευκολία ότι νέο κυκλοφορεί προκειμένου να τραβήξουν ερωτικά το έτερο ήμισυ. 
Δια χειρός επιστημόνων εντοπίσθηκαν κάποιοι ανορθόδοξοι και εντελώς αντισεξουαλικοί τρόποι οι οποίοι υπόσχονται να απογειώσουν τη σεξουαλική επιθυμία.
Δείτε ποιοι είναι αυτοί
Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά 
Βρετανική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πεντακάθαρο μπάνιο αλλά και τα καθαρά σεντόνια διεγείρουν ερωτικά τις γυναίκες.
Κοιτάτε τη φωτογραφία του πρώην.
Ένας ανθρωπολόγος στο Πανεπιστήμιο του Rutgers University του Νιου Τζέρσεϊ ανακάλυψε ότι όταν ένα άτομο κοιτάει επίμονα τη φωτογραφία του συντρόφου του για 30 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο, ανεβαίνει η ερωτική του διάθεση.
Δείτε θρίλερ
Έρευνα απέδειξε ότι ένα άτομο νιώθει μεγαλύτερη έξαψη όταν έχει βιώσει μια εμπειρία που ανεβάζει τα επίπεδα της ανδρεναλίνης του, όπως η παρακολούθηση ενός θρίλερ!
Κάνε μια λίστα με τα ψώνια πριν το σεξ
Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behavior, υποστηρίζει ότι πολλοί άνθρωποι συχνά σκέφτονται αυτά που έχουν να κάνουν – π.χ. τη λίστα για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ- κατά τη διάρκεια του sex! Προγραμματίστε έγκαιρα τι θέλετε να ψωνίσετε για να μην ταξιδεύει το μυαλό σας.
Φάτε κριθάρι!
Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι η σοκολάτα και τα θαλασσινά είναι αφροδισιακές τροφές. Πλέον βρέθηκε ότι και τα τρόφιμα που έχουν σαν βάση το κριθάρι μπορεί να απογειώσουν το σεξ.
Μη ξεχνάτε το γιαούρτι
Μια έρευνα του ΜΙΤ με ποντίκια, απέδειξε ότι η προσθήκη γιαουρτιού στη διατροφή των αρσενικών είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η όρεξή τους για σεξ, αλλά και να μεγαλώσουν οι όρχεις τους!!
Πείτε ανέκδοτα
Έρευνα που έγινε στη Γαλλία έδειξε ότι οι άντρες που αστειεύονται, κάνουν χιούμορ και λένε αστεία φλερτάροντας μια γυναίκα έχουν κατά 43% περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Μυρίστε
Η μυρωδιά της γλυκόριζας, της βρεφικής πούδρας, της κολοκυθόπιττας (με κίτρινο κολοκύθι) και της λεβάντας αυξάνουν τη ροή του αίματος στα γενετικά όργανα και έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση στο σεξ.
Κάντε ότι δεν γνωρίζεστε 
Όπως ισχυρίζεται σε άρθρο του ivillage μια συνεντευξιαζόμενη, «όταν η ερωτική ζωή με τον σύντροφό μου άρχισε να μειώνεται και να γίνεται βαρετή, άρχισα να σκέφτομαι στη φαντασία μου ότι μόλις τον γνώρισα και θέλω να τον εντυπωσιάσω, να τον κατακτήσω και να τον κάνω δικό μου»
Πάρτε βαθιές αναπνοές
Οι γυμναστές συστήνουν πριν το σεξ οι άνδρες να παίρνουν βαθιές αναπνοές εάν θέλουν να αποδώσουν καλλίτερα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.