, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η… “Μαγεμένη” πήρε τους δρόμους της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Έκπληκτοι έμειναν οι Θεσσαλονικείς όταν αντίκρισαν το θέαμα μιας “Βασιλοπούλας” στο κέντρο της πόλης! Τα βλέμματα ζωντάνεψαν, το γκρίζο της κακοκαιρίας και της βροχής υποχώρησε, με τα χαμόγελα να… πλημμυρίζουν στο διάβα της.

Το οδοιπορικό της “Μαγεμένης Βασιλοπούλας” είναι η βόλτα της πρωταγωνίστριας της ομότιτλης παράστασης Αθηνάς Παππά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, στο κέντρο και τα καφέ της πόλης και στα καταστήματα της αγοράς.

Ένα οδοιπορικό που ξεκινά από την Πλατεία Αριστοτέλους, διασχίζει τη Μητροπόλεως , περνά από μεγάλα εμπορικά κέντρα, κατεβαίνει στην παραλία, ανεβαίνει ξανά στη Μητροπόλεως και την Τσιμισκή, περνά από ζαχαροπλαστεία, μαγαζιά με κουμπιά και εσώρουχα και καταλήγει στην Καρόλου Ντηλ με Προξένου Κορομηλά στα καφέ της περιοχής.

Μία Μαγεμένη Βασιλοπούλα που φορώντας το νυχτικό της περνά μέσα από τον κόσμο, φωτογραφίζεται με μουσικούς και περαστικούς, μυρίζει και δοκιμάζει αρώματα, γεύεται γλυκά και εδέσματα, δοκιμάζει γόβες, συναντά τη μόδα και το στυλ, και απολαμβάνει το ζεστό καφέ της σερβιρισμένο σε λευκό σερβίτσιο σε ένα γαλλικό μπιστρό.

Τη συνοδεύουν η φωτογράφος-φύλακας Ιωάννα Φωτιάδου και οι συγγραφείς-σκηνοθέτες και νεραιδονονές της.

Οι τελευταίοι πειραματίστηκαν με μία ακτιβιστικού τύπου καμπάνια της παράστασης ενδυόμενοι την επίσημη αφίσα.

Κωνσταντίνος Ρόδης & Ιωάννης Κυφωνίδης.

Avant Premiere-Τζενεράλε: Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, 22.00

Παραστάσεις: 12-14 Δεκεμβρίου & 19-21 Δεκεμβρίου

Θέατρο Φλέμιγκ, Ν.Μισράχη 15, 2310 812000

Φωτογραφίες: Ιωάννα Φωτιάδου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.