, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

 

ImageHandler

Μια δεύτερη «κόντρα» με επίκεντρο τη Βουλή διεξάγεται εδώ και ημέρες μόνο που ο χαρακτήρας της είναι τηλεοπτικός και όχι πολιτικός.

Εδώ και ημέρες δεκάδες τηλεοπτικοί σταθμοί απ’ όλο τον κόσμο, ειδησεογραφικά πρακτορεία, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τη διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
Είναι, μάλιστα, τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον και τόσο πολλοί οι ενδιαφερόμενοι με αποτέλεσμα το περιστύλιο να αποδειχθεί πολύ μικρό για να προστατεύσει τις συνολικά 34 κάμερες που έχουν ήδη στηθεί και πάρει θέση ώστε προκρίθηκε η λύση της τέντας.

Ξεχωριστό είναι το ενδιαφέρον από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και για την πρώτη παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που θα παραστούν σε κοινοβουλευτική διαδικασία για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο από τη στιγμή που πέρασαν την πόρτα του Κορυδαλλού.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας θα παρακολουθήσει τη διαδικασία από το γραφείο του στη Σόλωνος έχοντας στο πλευρό του τον γιό του, βουλευτή Χρήστο Δήμα και την σύζυγό του. Ο ίδιος ο κ. Δήμας μιλώντας σε δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, ανέφερε ότι δεν θα κάνει σήμερα δηλώσεις αλλά θα τοποθετηθεί μετά την τρίτη ψηφοφορία.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Πάμε για την πρώτη ψηφοφορία. Για να δούμε τι θα βγάλει σήμερα η Βουλή…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.