, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Oι συμβουλές του Λάμπη Λιβιεράτου στην κόρη του που ασχολείται με το τραγούδι

 

Resizer

Τα χνάρια του μπαμπά της ακολουθεί η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου Δανάη, η οποία κατά καιρούς ανεβάζει βιντεάκια στο διαδίκτυο με την ίδια να ερμηνεύει γνωστές ξένες επιτυχίες!

Ποια είναι όμως η γνώμη του διάσημου μπαμπά της γι’ αυτό; Θέλει η κόρη του να ακολουθήσει τη δική του σταδιοδρομία;

«Θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια και το λέω και στην ίδια γιατί δε θέλω να παίρνουν αέρα τα μυαλά της. Έχει δρόμο μπροστά της, για μένα πιο πολύ μετράει στα παιδιά μου η ποιότητα του χαρακτήρα τους, η σεμνότητα, η ευγένεια της ψυχής τους, το ήθος τους, το χιούμορ τους και μετά όλα τα υπόλοιπα ταλέντα τους που θα ήθελα να πιστεύω πως με δουλειά αρκετή στη ζωή τους θα τα αξιοποιήσουν και θα κάνουν αυτό που θέλουν στη ζωή τους.» διευκρίνησε ο τραγουδιστής  μιλώντας στην εκπομπή «Μία».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η κόρη του ασχολείται σοβαρά με τη μουσική αφού φοιτά σε μουσικό γυμνάσιο: «την πάμε σε μουσικό γυμνάσιο και έχει μάθει να παίζει τσέλο και σαντούρι ενώ σε λίγο καιρό θα αρχίσει και φωνητική. Βέβαια εγώ της είπα πως πρέπει να σπουδάσει και κάτι άλλο. Να έχει μία κατάρτιση και να δει τη μουσική πιο πολύ ως χόμπι»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.