, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Δεν θα καταθέσει στον εισαγγελέα ο Π. Καμμένος

ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÙÍ ÁÍÅÎÁÑÔÇÔÙÍ ÅËËÇÍÙÍ ÐÁÍÏÕ ÊÁÌÌÅÍÏÕ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Ειδοποίηση στις εισαγγελικές Αρχές πως δεν πρόκειται να προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την υπόθεση Χαϊκάλη έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προκαλώντας την έκπληξη και τη δυσφορία των εισαγγελέων.

Οι εισαγγελικές Αρχές επισημαίνουν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι προκαλεί έκπληξη ένας αρχηγός κόμματος, σε μια κρίσιμη συγκυρία και για ένα σοβαρό θέμα που ο ίδιος έχει καταγγείλει, να μην προσέρχεται όταν καλείται για να δώσει διευκρινίσεις.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να κληθεί και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η κλήσεις του κ. Καμμένου και του κ. Χαϊκάλη ήρθαν μετά τη χθεσινή κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, όπου ο κ. Αποστολόπουλος ουσιαστικά αντέστρεψε τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αποστολόπουλς είπε στον εισαγγελέα Πάναγιώτη Παναγιωτόπουλο ότι ο κ. Χαϊκάλης ήταν εκείνος που αναφέρθηκε πρώτος στο ενδεχόμενο οικονομικού ανταλλάγματος για την προεδρική εκλογή. Ο κ. Αποστολόπουλος – σύμφωνα με τον δικηγόρο του – παραδέχτηκε πως είναι το πρόσωπο που ακούγεται στο οπτικοακουστικό υλικό του κ. Χαϊκάλη, τονίζοντας όμως πως το υλικό είναι προϊόν συρραφής και μοντάζ.

 

 

Πηγή: skai.gr

Φωτογραφία: eurokinissi.gr

#Tags: ΑΝΕΛ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.