, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας!

1

Κριός

Γενικά: Ζήσε μόνο το παρόν και μην συνδέεις καθόλου την ζωή σου με το παρελθόν. Στο εδώ και τώρα θα νιώθεις καλύτερα γιατί ο νους σου χρειάζεται κάτι καινούργιο. Να έχεις πίστη και να βλέπεις τα πράγματα μέσα στο φως.

Ερωτικά: Προετοιμάσου για κάτι θετικό και μην βάζεις στο μυαλό σου πράγματα που σε σκοτίζουν και σε κάνουν να βλέπεις μέσα από παρωπίδες. Το να πετάξεις τον εγωισμό σου και να κάνεις έναν απολογισμό θα ήταν αυτό που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στην καρδιά ενός ατόμου.

Οικονομικά & Καριέρα: Πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου πάνω σε αυτές. Καλύτερα να μην παρεκκλίνεις εξαιτίας διαφόρων επιρροών γιατί κάτι καλό έχεις βρει και μπορεί να σου έρθουν χρήματα.

 

Ταύρος

Γενικά: Αναγνώρισε τις αληθινές αξίες μέσα σου και εστιάσου μόνο σε αυτές γιατί σου χρειάζεται μια γενναία δόση αυτογνωσίας και μάλλον θα βρεθείς καταπρόσωπο με κάποιες δικές σου ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις.

Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις την σχέση σου με τον Τοξότη πολύ δυναμικά και ίσως πάρεις αποφάσεις που θα σε βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Σίγουρα θα είναι αποφάσεις πολύ δυναμικές αφού θα χρειαστεί να διακόψεις ακόμα και με ένα άλλο άτομο. Ο Κριός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εσένα και πιθανόν θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες για να βρεθείτε μαζί.

Οικονομικά & Καριέρα: Η κρίση σου μπορεί να είναι πολύ έντονη και διαπεραστική. Για αυτό θα δικτυωθείς με άτομα που μπορεί και να σε ωθούν πέρα από τις φυσικές σου δυνάμεις και να πρέπει να κάνεις υπερβάσεις.

 

Δίδυμοι

Γενικά: Προοδεύεις σε κάποια πράγματα γιατί δέχεσαι να μοιραστείς με άλλα άτομα τις εμπειρίες σου και τα θέλω σου. Οπότε, θα νιώσεις περισσότερο ότι ζεις τώρα πολύ καλά και αφήνεις πίσω σου μνήμες που δεν σε συμφέρουν.

Ερωτικά: Το να είσαι πολύ θετικός/η με το άτομο που σου αρέσει, βοηθάει να έρθετε πιο κοντά. Ο λόγος είναι ότι θα αρκεστείς σε αυτό που σου δίνει τώρα, χωρίς μεγάλες προεκτάσεις και ιδιαίτερα χωρίς μεγάλες αποκλίσεις. Με το Λιοντάρι ή τον Τοξότη θα έχεις μια ιδιαίτερη έλξη και μαγνητισμό.

Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες λύσεις και σίγουρα θα αναπτύξεις μια καινούργια θεωρία η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δυσκολίες που έχεις εδώ και καιρό. Η παρέμβαση πάντως που θα κάνεις σε κάποια άτομα που συνεργάζεστε σε ένα project θα είναι άκρως απαραίτητη.

 

Διαβάστε περισσότερα: verysorry.gr

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.