, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σοκ: Ληστές μαχαίρωσαν έγκυο στην κοιλιά

ImageHandler (1)

 

Αιμόφυρτη μεταφέρθηκε μια έγκυος γυναίκα σε νοσοκομείο, έπειτα από μία άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στα Πατήσια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία της μητέρας και του βρέφους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ληστές είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Φολεγάνδρου 48, κρατώντας μαχαίρια και επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες για να τους αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα.

Όταν οι γυναίκες προσπάθησαν να αντιδράσουν ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να καρφώσει το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της μιας από τις δύο γυναίκες, φέροντάς της τρεις μαχαιριές.

Οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν 160 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της και μια αλυσίδα από το λαιμό της και έφυγαν τρέχοντας. Η φίλη της πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ευτυχώς οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές και ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.