, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Jennifer Lopez: "Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από ένα διαζύγιο…"

marc_anthony_and_jennifer_lopez
Στην πρεμιέρα του “HBO Documentary, Jennifer Lopez Dance again”, η Jennifer Lopez δε δίστασε να εκδηλώσει τον πόνο και τη θλίψη της για τον χωρισμό της από τον Marc Anthony.
Μπορεί να πέρασαν 3 χρόνια από το πολυσυζητημένο διαζύγιό τους και οι δύο να προχώρησαν στις ζωές τους, ωστόσο η Λατίνα σταρ φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει τον πρώην σύντροφό της.
“Τίποτα δεν πονάει τόσο όσο ένα διαζύγιο. Όταν το όνειρο και το παραμύθι γκρεμίζεται, αισθάνεσαι πως έχει αποτύχει. Αισθάνεσαι πως όσο κι αν προσπάθησες δεν μπόρεσες να κάνεις κάτι για να σώσεις τη σχέση”, είπε ιδιαίτερα συγκινημένη και κατόπιν εξομολογήθηκε: “Θυμάμαι πως έπρεπε να εμφανιστώ στη σκηνή και δεν είχα καμία δύναμη να το κάνω. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από ένα διαζύγιο. Ένιωθα αποτυχημένη. Το παραμύθι, το όνειρο και η ελπίδα γκρεμίζονται όταν παίρνεις για πρώτη φορά αυτή την απόφαση. Νομίζεις πως θα πεθάνεις”.
Και στη συνέχεια είπε καταλήγοντας: “Υπάρχει ακόμα αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χωρίσαμε πολιτισμένα και η σχέση μας είναι ακόμα υγιής. Διαλέξαμε αυτό το ταξίδι και φαίνεται πως μας έκανε καλό. Επιζήσαμε”.
 
Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.