, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης!

zwdia

Κριός   Γενικά: Επειδή θα έχεις την ευχέρεια να δοκιμάσεις την δύναμή σου απέναντι σε κάποια άτομα, καλό είναι να μην το παρακάνεις είτε με την παρόρμησή σου είτε με κάποια περίεργη συμπεριφορά γιατί μπορεί να ζητήσεις πολλά που ίσως δεν τα πάρεις.
Ερωτικά: Πιθανόν να βαριέσαι αν δεν βλέπεις ότι κάτι πάει να γίνει και κυρίως αν δεν ταρακουνηθούν τα βαλτωμένα νερά. Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως θα είναι ένα πρόσωπο του άμεσου ενδιαφέροντός σου. Με τον Σκορπιό υπάρχει κάτι πολύ βαθύ σεξουαλικό και μεγάλη έλξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις πολύ να σε υπολογίζουν αλλά μερικές φορές νιώθεις την ανάγκη να γίνεις συνεργατικός/η γιατί με αυτό τον τρόπο έχεις καταλάβει ότι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να δουλεύεις αλλά και να δημιουργείς ταυτόχρονα μέσα σε οργανωμένο σύστημα.
Ταύρος   Γενικά: Πιθανόν να νιώθεις καταπίεση από τους υπερβολικά λεπτούς χειρισμούς που θα πρέπει να κάνεις για να μην χαλάσεις την επαφή και το καλό κλίμα που υπάρχει γύρω σου. Να φροντίσεις την διατροφή σου αλλά και τα ρούχα σου.
Ερωτικά: Κάνεις μια μεγάλη εσωτερική προσπάθεια για να μην τσακωθείς γιατί καταλαβαίνεις ότι αν το κάνεις θα χάσεις το παιχνίδι, κυρίως με το Λιοντάρι, τον Τοξότη και τον Υδροχόο. Η επαφή με τον Ζυγό είναι ιδιαίτερη αλλά όχι εύκολη γιατί πρέπει να κρατάς πολύ δυνατά τα φρένα για να μην σπάσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι γρήγορα αλλαγές οι οποίες θα σε οδηγήσουν να κάνεις κάποιες συμφωνίες που πριν δεν ήταν εύκολο γιατί δεν είχες διπλωματική ή συμβιβαστική συμπεριφορά να ενώσεις κάποια άτομα μεταξύ τους.
Δίδυμοι   Γενικά: Βρίσκεσαι στον δρόμο της δημιουργίας η οποία θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα χαρίσματα που κρύβεις μέσα σου. Οπότε θα βρεις την ευκαιρία να εκφραστείς πολύ άνετα και πιθανόν να εντυπωσιάσεις.
Ερωτικά: Η γνωριμία με έναν Αιγόκερω πιθανόν να σε βάζει μέσα σε κάποια όρια επικοινωνίας και συμπεριφοράς αλλά θα αποφύγεις είναι να έρθεις σε ρήξη μαζί του γιατί σήμερα η διάθεσή σου είναι να κινηθείς με ένα τρόπο πιο ευρηματικό. Αυτό θα σε βοηθήσει και με τον Σκορπιό ο οποίος έχει τόσο πολύ ενέργεια που μερικές φορές νιώθεις ότι σε εξαντλεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει συμφωνία με τον εαυτό σου να πετύχεις και κυρίως να μην αφήσεις κανέναν να σε καπελώσει ή να σε κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη σου. Όσο άγχος και να έχεις, θα το ξεπεράσεις για το καλό σου και για την θετική έκβαση των υποθέσεών σου.
 
 
Η συνέχεια στο verysorry.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.