, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Σήκωσαν» αυτοκίνητο της Δ.Ε.Η. στο Μεσολόγγι

ImageHandler (3)
Μπήκαν για να κλέψουν χαλκό και έφυγαν με… αυτοκίνητο οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα γραφεία της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι! Μέσα στα γραφεία όπου έψαχναν αναζητώντας τη λεία του, βρήκαν τα κλειδιά ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Επιχείρησης και διέφυγαν με αυτό.
Οι δράστες διέρρηξαν μια πόρτα στην πίσω πλευρά του κτιρίου και άρχισαν να ερευνούν τους χώρους. Ωστόσο, δεν βρήκαν παρά μόνο ένα κομμάτι χαλκού το οποίο πήραν, ενώ δεν βρήκαν χρήματα στα συρτάρια των γραφείων. Εντόπισαν, όμως, τα κλειδιά και άρχισαν να τα δοκιμάζουν στα αυτοκίνητα της Δ.Ε.Η. που βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης, ώσπου βρήκαν σε ποιο ταίριαζαν και το έκλεψαν.
*** Το κοντέινερ ιδιοκτησίας ενός 58χρονου εργολάβου που ήταν εγκατεστημένο σε περιοχή της Ερμούπολης στη Σύρο διέρρηξαν άγνωστοι στο χρονικό διάστημα του τελευταίου μήνα και έκλεψαν από μέσα τα μεγάλης αξίας οικοδομικά εργαλεία του. Η κλοπή καταγγέλθηκε στο τμήμα Ασφαλείας του νησιού, που ερευνά για να ανακαλύψει τους δράστες.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.