, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς σχολίασε ο Λιάγκας το ξέσπασμα Λαζόπουλου

ImageHandler (1)
 
Το δικό του σχόλιο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό», σχετικά με το ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου, στον αέρα του «Αλ Τσαντίρι» το βράδυ της Τρίτης – ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το Τσαντίρι του για την επερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή σχετικά με τα 3 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται ο Λάκης Λαζόπουλος να έχει «βγάλει» στο εξωτερικό.

 Συγκεκριμένα, ο 45χρονος παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως, παρά τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή εμφανώς ενοχλημένος από την κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη, τα χρήματα του παρουσιαστή κανένας δεν ισχυρίστηκε πως είναι παράνομα, αλλά αν η κίνησή του αυτή είναι ηθικά σωστή στη φάση που βρίσκεται το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι η Ευγενία Μανωλίδου, με την οποία συνεργάζεται ραδιοφωνικά, του μετέφερε την πληροφορία ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί ως πρώτη δύναμη στη Βουλή στις επερχόμενες εκλογές, ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του Υπουργού Πολιτισμού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.