, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άννα Μπουσδούκου: Δεν μου άρεσε που είδα την ιδιωτική μου στιγμή στα περίπτερα

 
ImageHandler (4)
Για τις πρόσφατες φωτογραφίες με το σύντροφο της στο αεροδρόμιο που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και το πώς σκοπεύει να προφυλάξει από εδώ και πέρα την προσωπική της ζωή μίλησε η Άννα Μπουσδούκου σε πρόσφατη συνέντευξή της.
«Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Περπατούσαμε μαζί, μας τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες κι αυτό είναι όλο. Έχουμε μεγάλη γκάμα επικαιρότητας για να παρακολουθεί κάποιος. Αν μια μερίδα του κοινού θέλει να παρακολουθεί τέτοια θέματα, τότε οκ!», είπε η νεαρή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και απάντησε αν πλέον θα είναι περισσότερο υποψιασμένη: «Όχι (γέλια). Θα κατέβω, θα πάω στον ιμάντα να πάρω τις αποσκευές μου και θα μπω στο αυτοκίνητο. Δεν θα κάνουμε κάτι κασκαντερικό με το σύντροφο μου για να κρυφτούμε από τους φωτογράφους».
Όσο για το πώς ένιωσε όταν είδε τις προσωπικές της στιγμές στο περίπτερο; Η Άννα Μπουσδούκου είπε στην εφημερίδα “ΑΓΟΡΑ”: «Η αλήθεια είναι πως δεν ποζάραμε (γέλια). Ωστόσο δεν σοκαρίστηκα. Ήταν όμως μια ιδιωτική μου στιγμή και δεν μου ήταν ευχάριστο που την είδα σε φωτογραφίες. Την προσωπική μου ζωή θέλω να την ζω κι όχι να την περιφέρω».
Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια διατηρεί σχέση από απόσταση, καθώς ο Σταύρος Ιωαννίδης είναι ανταποκριτής της εκπομπής στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει μόνιμα. Ο φακός του ΟΚ τους απαθανάτισε στις γιορτές κατά την άφιξη της Άννας Μπουσδούκου στη συμπρωτεύουσα τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, όπου τη συνάντησε στο αεροδρόμιο και αναχώρησαν μαζί με το αυτοκίνητο του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.