, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έκλεψε μαχαίρι για να κάνει ληστεία

Διέρρηξε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων για να κλέψει το μαχαίρι με το οποίο… λήστεψε ένα άλλο, ο νεαρός ληστής του πρατηρίου στην Ελεούσα Ιωαννίνων! Ο δράστης είναι Έλληνας κάτοικος της περιοχής και εντοπίστηκε από την έρευνα της Ασφάλειας.
Η ληστεία είχε γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο άγνωστος –τότε- άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του ακινητοποίησε τον 31χρονο υπάλληλο του πρατηρίου με την απειλή μαχαιριού ζητώντας του τις εισπράξεις. Μην τολμώντας να αντιδράσει, ο νεαρός του έδωσε 555 ευρώ, τα οποία ο ληστής άρπαξε και εξαφανίστηκε.
Όμως, ο 19χρονος ταυτοποιήθηκε στην πορεία των ερευνών, συνελήφθη και ομολόγησε ότι λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει άλλο ένα πρατήριο στην ίδια περιοχή, από το οποίο είχε κλέψει το μαχαίρι που χρησιμοποίησε μαζί με 15 ευρώ, μερικά πακέτα τσιγάρων και διάφορα αναψυκτικά και τρόφιμα! Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για ληστεία, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.