, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στ. Καλαφάτης: Την κοινωνική ευαισθησία δεν την χαρίζουμε σε κανέναν

kalafa2Στην κοπή της Βασιλόπιτας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» παρέστη σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος ενημερώθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσε μέσα στη χρονιά που πέρασε το Νοσοκομείο των Δυτικών Συνοικιών στους τομείς της παροχής ιατρικών υπηρεσιών, αλλά και της έρευνας.
Ο κ. Καλαφάτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και να τους απονείμει τα «εύσημα» για το γεμάτο αυταπάρνηση έργο που προσφέρουν.
Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Νεαπόλεως, όπου συνομίλησε με πλήθος ανδρών και γυναικών της Τρίτης Ηλικίας.
kalafa
«Η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση που θα σχηματίσει μετά τις εκλογές δεν χαρίζει σε κανέναν το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας », δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Καλαφάτης. «Η δική μας πολιτική, που διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την απρόσκοπτη χρηματοδότησή της, είναι ο μόνος δρόμος για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και τη διόρθωση των όποιων αδικιών της τελευταίας πενταετίας. Γιατί μόνον με γεμάτα ταμεία, όπως  και συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης των κοινωνικών δομών από την ΕΕ, μπορεί να υπάρχει σωστή υγειονομική περίθαλψη, καταβολή συντάξεων στην ώρα τους, γενικά παροχή κάθε είδους υπηρεσιών στους συμπατριώτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη», συμπλήρωσε ο κ. Καλαφάτης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.