, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δυνατό finish από τον Νίκο Νυφούδη

nyfoudis-skaiΜπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων λίγες ώρες πριν κλείσει η προεκλογική περίοδος για τον υποψήφιο βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Νίκο Νυφούδη.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου σχολίασε πως σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές «το πολιτικό σύστημα δείχνει πόσο ανώριμο είναι» τονίζοντας πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύονται με όρους γηπέδου.
«Βαρέθηκε ο ελληνικός λαός να ακούει για το χρέος. Δεν ακούσαμε τίποτα για το πώς θα αυξήσουμε το ΑΕΠ, πως θα στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχείρηση. Το μνημόνιο θα λήξει μόνο αν παράξει η ελληνική κοινωνία» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Νυφούδης ζητώντας «η νέα γενιά να σηκωθεί από την καφετέρια να ψηφίσει. Να εκφραστεί η γενιά του 80 για την επόμενη μέρα»
Στην εμφάνισή του στην TV100 υποστήριξε ότι το Ποτάμι πρέπει να είναι το τρίτο κόμμα καθώς δεν τιμά κανέναν να είναι τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή.
Επανέλαβε ότι θα είναι στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πως η ραχοκοκαλιά της οικονομίας είναι η Μικρομεσαία Επιχείρηση τονίζοντας πως υπάρχει «παντελής έλλειψη στήριξη στον αγρότη και την τοπική επιχείρηση» .
Μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση σχολίασε ότι η χώρα πρέπει να δείχνει σοβαρότητα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους . «Το καλύτερο δώρο στον κ. Τσίπρα θα είναι την Κυριακή το βράδυ να μην έχει αυτοδυναμία» σημείωσε υποψήφιος βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης Νίκος Νυφούδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.