, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανάποδα στη Μητροπόλεως από την… τροχαία!

Σήκωσαν με γερανό το αυτοκίνητο  που ήταν παρκαρισμένο απέναντι από την είσοδο του γραφείου του Μητροπολίτη κ Άνθιμου και το έβαλαν όπως όπως στην αρχή της οδού Κούσκουρα και εκεί έμεινε…

Κούσκουρα / Βογατσικού / φωτο Σάββας Αυγητίδης
Κούσκουρα / Βογατσικού / φωτο Σάββας Αυγητίδης

—–
Του Σάββα Αυγητίδη
Του άλλαξαν θέση, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού πριν από λίγες ημέρες, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης!
Όπως φαίνεται, άνδρες της τροχαίας ή της ασφάλειας, αποφάσισαν να  τοποθετήσουν… ανάποδα ΙΧ, κίτρινου χρώματος, στην κεντρικότερη οδό, την οδό Μητροπόλεως, αν και ήταν κανονικά παρκαρισμένο, για λόγους ασφαλείας!
Σήκωσαν με γερανό το αυτοκίνητο  που ήταν παρκαρισμένο απέναντι από την είσοδο του γραφείου του Μητροπολίτη κ Άνθιμου και το έβαλαν όπως όπως στην αρχή της οδού Κούσκουρα και εκεί έμεινε!
Οι καταστηματάρχες της περιοχής σημειώνουν ότι θα έπρεπε να ειδοποιηθεί ο κάτοχος του ΙΧ ώστε να το πάρει και να το προστατεύσει από τη… χλωρίδα και πανίδα!
Οι πινακίδες είναι Χαλκιδικής και το karfitsa.gr θα επικοινωνήσει και με την Τροχαία ώστε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ να μην πάρει εκτός όλων των άλλων και κλήση!
Κάτω από το πλατάνι το ΙΧ ... ταλαιπωρείται / φωτο Σάββας Αυγητίδης
Κάτω από το πλατάνι το ΙΧ … ταλαιπωρείται / φωτο Σάββας Αυγητίδης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.