, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

10941528_10152522076437273_695148425_n
Ρεπορτάζ Βαγγέλης Στολάκης,Φρόσω Βαρβάρα
Προβληματισμός επικρατεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ της Θεσσαλονίκης καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των exit Polls.Θεωρούν πως το κόμμα θα είναι μεταξύ της 4ης και 6ης θέσης ενώ εκτιμούν ότι θα εκλεγούν μόλις δυο βουλευτές. Ένας στην Α΄ και ένας στη Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα ,στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στα γραφεία του κόμματος εκτιμούν πως χάθηκε η δυναμική του 8% των Ευρωεκλογών ενώ επεσήμαναν πως το κόμμα δεν μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση του κέντρου.
Ο γενικός γραμματέας της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος Γιάννης Κυανίδης σε δηλώσεις του  επεσήμανε  πως θα πρέπει οι διαδικασίες για την ανασυγκρότηση του χώρου να είναι άμεσες με τη διεξαγωγή συνεδρίου με ΟΛΑ τα  ζητήματα ανοιχτά, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος χρεώνει στον Γιώργο Παπανδρέου το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα ενώ θεωρεί ότι υπονόμευσε και διέσπασε το κόμμα που τον ανέδειξε από το 1981 σε βουλευτή ,υπουργό, αρχηγό και Πρωθυπουργό.Μάλιστα προέβλεψε πως δεν θα μπει στη Βουλή και ανέφερε πως στη συζήτηση για την  επόμενη μέρα ανασυγκρότησης  του χώρου  θα πρέπει να λάβει μέρος και ο πρώην Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.