, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τηλεταινία για την Whitney Houston – Αντιδρά η οικογένειά της

Houston
Μέλη της οικογένειας της Whitney Houston, ανέφεραν ότι οι fans της εκλιπούσας τραγουδίστριας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, αν παρακολουθήσουν την τηλεταινία με θέμα τη ζωή της, που θα προβληθεί το επόμενο Σάββατο από το κανάλι Lifetime.
H Pat Houston, διαχειρίστρια της περιουσίας της τραγουδίστριας και κουνιάδα της, εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της Houston, την περασμένη Παρασκευή, δηλώνοντας ότι η ταινία, σκηνοθετημένη από την ηθοποιό Angela Bassett, έγινε χωρίς την άδεια της οικογένειας της και ενάντια στις επιθυμίες της μητέρας της Whitney.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “Αν παρακολουθήσεις την ταινία, να ξέρεις ότι το Lifetime είναι γνωστό για τις κακές βιογραφικές ταινίες που προβάλει και να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο αποτέλεσμα”.
Από την πλευρά του καναλιού, δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο. Όσο για την σκηνοθέτιδα Bassett, η οικογένεια δηλώνει ότι η ηθοποιός διατυμπάνιζε τη στενή φιλία της με τη Houston, αλλά στα δικά τους μάτια, είχε παρερμηνεύσει τον όρο φιλία, και βρισκόταν απλά δίπλα στην τραγουδίστρια για να μαζεύει υλικό για το μέλλον, κάτι που η Pat Houston θεωρεί ασεβές και άτιμο.
Η ίδια συνεχίζει στην επιστολή και λέει ότι θα περίμενε από ανθρώπους που είχαν ζήσει το δράμα της ζωής της Whitney, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με αγάπη και σεβασμό και όχι να προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από τον πολυτάραχο βίο της. Πάντως δεν είναι σαφές, αν κάποιο από τα μέλη της οικογένειας της Whitney έχει δει την ταινία, αλλά σύμφωνα με την επιστολή, αρκετοί συγγενείς αρνήθηκαν.
clickatlife.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.