, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το συγκινητικό αντίο του Γιώργου Παπαδάκη στην Κατερίνα Γκίκα (ΦΩΤΟ)

«Δεν είχαμε χθες εκπομπή. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο την Κατερίνα Γκίκα» είπε ο οικοδεσπότης του Πρωινού ΑΝΤ1.
Ο Γιώργος Παπαδάκης πήγε πίσω το χρόνο και θυμήθηκε το 1995 όταν και πρωτογνώρισε την Κατερίνα Γκίκα, η οποία έφυγε την Παρασκευή σε ηλικία μόλις 44 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο: «Είχε έρθει μια άλλη συνάδελφος, που τώρα είναι στο STAR, η Ελένη Tσαγκά, και μου είχε πει ότι υπάρχει ένα καταπληκτικό κορίτσι που μπορεί να κάνει ρεπορτάζ στην εκπομπή. Ήρθε και την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία την είχε από αυτή την εκπομπή».
Ο ίδιος τόνισε ότι η Κατερίνα Γκίκα πολέμησε γενναία και «άντεξε 10 χρόνια» και λιτά και απλά της ευχήθηκε «καλό ταξίδι» παίζοντας ένα ρεπορτάζ από τις αρχές του 1996 που είχε κάνει η Κατερίνα Γκίκα για την εκπομπή του.
gkika tsagaΤην παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε η ίδια Κατερίνα Γκίκα, στο facebook, στις 20 Απριλίου 2014, γράφοντας:
“Από τότε άλλαξαν πολλά …μερικά πράγματα όμως μένουν πάντα ίδια, όπως τα αληθινά χαμόγελα, η πίστη στις δυνάμεις μας, η αγάπη για τους φίλους και η προσπάθεια για το καλύτερο!!! μαζί με την Ελένη Τσαγκά”.
star.gr
Μ.Ζ.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.