, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι New York Times συνάντησαν το Ράδιο Αρβύλα(VIDEO)

ImageHandler (3)
Με αφορμή τις συνεχιζόμενες εξελίξεις στο θέμα των ανασκαφών στην Αμφίπολη, η εφημερίδα «The New York Times» δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο που αναφέρεται στο ιστορικό της ανασκαφής, τα επιστημονικά σενάρια και τις διαφωνίες που διατυπώνονται όσον αφορά τα αρχαιολογικά ευρήματα.

 Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αμερικής, διεξάγοντας μια μεγάλη έρευνα σχετικά με το θέμα και τις προεκτάσεις του στην ελληνική κοινωνία,  ήρθε σε επαφή με το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη αναγνωρίζοντας την επιρροή της τηλεοπτικής εκπομπής στα ελληνικά πράγματα, με την ματιά της σάτιρας.

Ιδιαίτερη εντύπωση στην αμερικανική εφημερίδα έκανε το γύρισμα του Ράδιο Αρβύλα, με την συνέντευξη του σκελετού της Αμφίπολης και ειδικά η ατάκα: «Εσείς είσαστε περήφανοι για τους προγόνους σας, τους προγόνους σας τους ρωτήσατε αν είναι περήφανοι για σας;»
Στο πλαίσιο αυτό, οι The New York Times φιλοξένησαν δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη αλλά και υλικό από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που τοποθετήθηκε πάνω στο επίκαιρο ζήτημα των ανασκαφών στον τάφο της Αμφίπολης, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.
Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη στον σκελετό της Αμφίπολης:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.