, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κατολισθήσεις και δρόμοι στα δύο…(ΦΩΤΟ)

trikala 2
Κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων και διακοπή της κυκλοφορίας σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου. Επί ποδός η Π.Ε. Τρικάλων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται σε όλο το ορεινό, εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού, στην ε.ο. Τρικάλων-Άρτης, στη Μεσοχώρα, στο Πολυνέρι, στη γέφυρα Αλεξίου, στον Κλεινοβό, στο Χαλίκι, στον Κονισκό, στη Χρυσομηλιά κ.α..
Ακόμη, κατολισθητικά φαινόμενα παρατηρούνται και στα ημιορεινά χωριά του Κόζιακα ενώ φουσκώνουν επικίνδυνα ο Πηνειός ποταμός και ο παραπόταμός του «Ανάποδος».
Προβλήματα εντοπίζονται και στο ύψος των Μεγάλων Καλυβίων όπου πιθανόν να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Τρικάλων-Καρδίτσας.
Όπως δήλωσε ο ντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης «είμαστε επί ποδός, εφτά μηχανήματα βρίσκονται σε όλο τον ορεινό όγκο και παραμένουμε σε επιφυλακή, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα».
trikala 1

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.