, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ξανά στους δρόμους"

sudagma
Άμεση θα έλεγε κανείς ότι ήταν η αντίδραση των Ελλήνων πολιτών έπειτα από τις δυσμενείς αποφάσεις για την χώρα μας από τον κ. Ντράγκι. Καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε η οργάνωση της αντίδρασης. Φυσικά με σύμμαχο την τεχνολογία διοργανώνεται μέσω social media  συγκέντρωση στις 18:00 στο Σύνταγμα, με αφορμή τα σκληρά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα από τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα(ΕΚΤ).
«Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε» είναι το κεντρικό σύνθημα της επικείμενης κινητοποίησης.
Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook «το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση».
«Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει», συμπληρώνεται, ενώ επιχειρείται να σταλεί μήνυμα στο εξωτερικό πως «η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε». Οι «αγανακτισμένοι» επιστρέφουν;
Πηγή: paraskhnio.gr

#Tags: Ελλάδα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.