, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απαγορεύθηκε η μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο γήπεδο της Τούμπας

TOUMPA+2H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, την 06-02-2015,  εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου, στις 08-02-2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19.30 μ.μ., μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, καθώς και η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Επιπρόσθετα, προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα ευταξίας, να επιτευχθεί η άρτια διοργάνωση και η ομαλή διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης, πέραν των αμιγώς αστυνομικών μέτρων, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επισημαίνει προς το φίλαθλο κοινό, τα ακόλουθα:
1) Η προσέλευση των φιλάθλων να γίνεται μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
2) Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου και για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι παρακαλούνται:
– Να μην προσπαθήσουν να φέρουν εντός της εγκατάστασης απαγορευμένα ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα όπως βεγγαλικά, κροτίδες, πέτρες, γυάλινα μπουκάλια κ.α.
– Να φέρουν εμφανώς το εισιτήριό τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που θα προμηθευτούν αυτά καθώς ενδεχομένως επιτήδειοι επιχειρήσουν να τους προμηθεύσουν με πλαστά.
– Όσοι προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.
3) Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο, όσων φιλάθλων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
4) Θα απαγορευτεί η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό, εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών, αφεψημάτων και παρεμφερών ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λ.π. συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων.
5) Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που φέρουν πανό – πλακάτ, ή άλλα αντικείμενα, το περιεχόμενο των οποίων είναι προκλητικό ή υβριστικό και επίσης όσων το περιεχόμενο προσβάλλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, καθώς και η εισαγωγή πανό, πλακάτ και άλλων αντικειμένων (όπως κασκόλ κ.λ.π.) άλλων ομάδων.
 
 

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.