, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πυρετώδεις εργασίες έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

ΠτΔ
Επί ποδός βρίσκονται από το πρωί τα συνεργεία του δήμου Ψυχικού-Φιλοθέης. Όχι για να απομακρύνουν το χιόνι από τους δρόμους, αλλά για να… καλλωπίσουν τον δρόμο και γενικότερα τη γειτονιά του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Από νωρίς, εργαζόμενοι του δήμου με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ανά χείρας όχι μόνο σκούπισαν τον δρόμο από ξερά φύλλα και άλλα σκουπίδια, αλλά κλάδεψαν και τα δένδρα στο πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία όπου μένει ο κ. Παυλόπουλος.
Μάλιστα, καθώς απέναντι από την εν λόγω πολυκατοικία βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, οι εργαζόμενοι του δήμου θέλησαν να το… συμμαζέψουν όπως-όπως, ξεχορταριάζοντας και καθαρίζοντας τον κήπο, αλλά και κλαδεύοντας τα δένδρα. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο καθαρισμός της εν λόγω εγκαταλελειμμένης οικίας έγινε και για λόγους ασφαλείας, καθώς από χθες στο διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας μένει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
spiti-pavlopoulou1 spiti-pavlopoulou2 spiti-pavlopoulou3 spiti-pavlopoulou4 spiti-pavlopoulou5 spiti-pavlopoulou6 spiti-pavlopoulou7
 
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.