, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μεγάλο φιλανθρωπικό – fashion event NK Media Group!

Ο όμιλος NK Media Group και ο πρόεδρος του ομίλου, κ. Νίκος Καραμανλής ,διοργανώνουν στις 2 Μαρτίου ένα μεγάλο fashion event, φιλανθρωπικού χαρακτήρα ,στο Spell Club Athens,στοΓκάζι ,για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).
PARASKHNIO_GALA

Στο fashion event είναι καλεσμένοι μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο μεγάλος οίκος μόδας  Tranoulis, o οίκος Τζελάλης, ο οίκος κοσμημάτων Voy και το brand Κοkos shoe design ενώ μεγάλος χορηγός της βραδιάς είναι η εταιρείαCarrefour, η οποία θα κάνει μια σημαντική προσφορά στους ηθοποιούς του Σωματείου δίνοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να καλυφθούν έξοδα αυτών που έχουν ανάγκη.

Στο fashion event θα βρεθούν ονόματα της ελληνικής showbiz, τα οποία θα περπατήσουν στη πασαρέλα φορώντας δημιουργίες των σχεδιαστών ενώ δυο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου θα διασκεδάσουν τους παρευρισκομένους με τις επιτυχίες τους.
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η εταιρεία Davlas & Partners Creative Pr Services, ενώ θα καλυφθεί από όλα τα ΜΜΕ. Ο όμιλος NK Media Group με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι στις ημέρες μας να βοηθάμε τους ανθρώπους της τέχνης που έχουν ανάγκη, καθώς η τέχνη προσφέρει στον κόσμο αυτό που χρειάζεται και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.