, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

kairos
Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο, τη Δυτική Στερεά και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά και από το Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές και βελτίωση από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί.
Meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.