, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προτάσεις "βροχή" για δουλειά δέχεται ο Καπόν μετά την… παραίτησή του! (ΦΩΤΟ)

kapon-mpoutaris (1)
του Βαγγέλη Στολάκη
Με… σπόντες και μαχαιριές εναντίον του Χασδάι Καπόν ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των δικαστικών περιπετειών που φέρεται να έχει λόγω δανείου που έλαβε από την Proton Bank ολοκληρώθηκε μισή ώρα πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η συνάντηση των μελών της «Πρωτοβουλίας».
«Τα μαχαίρια ήταν αναμενόμενα, αλλά οι αγκαλιές ήταν πιο πολλές» δήλωσε ο κ. Καπόν αμέσως μετά τη συνεδρίαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση ο Γιάννης Μπουτάρης παρείχε πλήρη στήριξη στον Χασδάι Καπόν και ήταν αυτός που εξήγησε στους δημοτικούς συμβούλους τους λόγους παραίτησης του πρώην «τσάρου» του δήμου Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος ο οποίος ζήτησε μέσω facebook το περασμένο Σάββατο την άμεση σύγκληση της δημοτικής ομάδας μετά τις εξελίξεις, φέρεται να ήταν ενωτικός και να δήλωσε πως δεν γίνεται να συζητιούνται τόσο σοβαρά ζητήματα μισή ώρα πριν την κανονική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Άγιος ζήτησε από τον Χασδάι Καπόν να παραιτηθεί και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, κάτι που ο τελευταίος δεν πρόκειται να κάνει πράξη αφού σύμφωνα με τον ίδιο δεν συντρέχει τέτοιος λόγος.
Ο κ. Καπόν ενημέρωσε τους αντικαταστάτες του Πέτρο Λεκάκη και Ρανέλλα Γιούλη (αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και αντιδήμαρχος Οικονομικών αντίστοιχα) για τις εκκρεμότητες του δήμου.
Ερωτώμενος από το karfitsa.gr για τις δικαστικές του περιπέτειες ο κ. Καπόν είπε ότι δεν έχει λάβει επίσημα κάποια ενημέρωση για την ποινική δίωξη σε βάρος του.
Από την πλευρά του ο ίδιος σκοπεύει, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους να επιστρέψει στην ελεύθερη αγορά, καθώς έχει δεχτεί πολλές προτάσεις συνεργασίας που σχετίζονται με τα οικονομικά. Θα αποφασίσει σε περίπου 15 μέρες, όπως τόνισε.
Στις φωτογραφίες ο κ. Καπόν με τους αντικαταστάτες του:
kapon-lekakhs kapon-ark

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.