, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Έλληνας πρωταθλητής που έγινε… ζιγκολό!(ΦΩΤΟ)

giorgos-sakellaropoulosO 27χρονος πρώην αθλητής τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες κάνει καριέρα ως… ζιγκολό.
Σε συνέντευξή του σε γνωστή εφημερίδα, μιλά για τους συγκεκριμένους κανόνες ενός επαγγέλματος που έχει μεν κινδύνους αλλά και υψηλά έσοδα.
Όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Espresso ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος ή Giorgio: “Στο κρεβάτι οι Έλληνες είναι ο πιο ανώμαλος λαός του κόσμου”.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Τα μάτια μου έχουν δει πολλά. Οι “50 αποχρώσεις του γκρι” μοιάζουν παραμυθάκι μπροστά στην πραγματικότητα. Οι πελάτισσές μου, ηλικίας 18 ως 60 ετών, επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής και ζητούν ότι μπορείς να φανταστείς. Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας τα σαδομαζοχιστικά προγράμματα!”.
Εκτός από τις μοναχικές (ή τις παντρεμένες) κυρίες, το πελατολόγιο του Giorgio περιλαμβάνει ζευγάρια που ψάχνουν για ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι για να ανανεώσουν την σχέση τους: “Είναι κι αυτό πολύ της μόδας πλέον. Ένα από τα πιο ακραία περιστατικά που έχω ζήσει ήταν με ένα ζευγάρι που συνάντησα σε δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας. Ο άντρας μάλιστα είναι γνωστός και επιτυχημένος εφοπλιστής και η σύζυγός του είναι πανέμορφη…”.
Όπως αποκαλύπτει ο Giorgio, η καριέρα του ως “συνοδός” ξεκίνησε από την αίθουσα ενός γυμναστηρίου χλιδάτου ξενοδοχείου της Αθήνας, όπου πήγαινε για να γυμνάζεται: “Εκεί γνώρισα την πρώτη μου πελάτισσα και σιγά σιγά όλο αυτό άρχισε να γιγαντώνεται. Αρχικά τα ραντεβού κλείνονταν από στόμα σε στόμα. Η μια έλεγε στην άλλη για μένα και, χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα να βγαίνω ερωτικά ραντεβού σχεδόν κάθε μέρα, και μάλιστα με πολύ ευκατάστατες και γνωστές κυρίες, που ήταν πρόθυμες να με ανταμείψουν πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες μου. Τότε συνειδητοποίησα πως είχα… χορταστικά προσόντα και ταλέντο στο σεξ, που δεν έπρεπε να το αφήσω να πάει χαμένο!”, λέει.
Όπως περιγράφει: “Πήρα την απόφαση να το αξιοποιήσω, και αυτή τη στιγμή μπορώ να σας πω πως είμαι ο υπ’ αριθμόν ένα ζιγκολό στην Ελλάδα! Κλείνω τις συναντήσεις μου σε πολυτελή ξενοδοχεία ή στις βίλες των πελατισσών μου, που συνήθως βρίσκονται σε Εκάλη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Κηφισιά ή και στα νότια προάστια. Οι αμοιβές μου εξαρτώνται από τις ώρες που με “νοικιάζουν” αλλά και από τις ερωτικές τους ορέξεις. Ενδεικτικά πάντως ξεκινούν από 500 ευρώ για μία ώρα και φθάνουν τα 3.000 ευρώ για ένα 24ωρο. Συνήθως με κλείνουν για 24 ώρες ή και για περισσότερες ημέρες, αν πρόκειται να τις συνοδεύσω σε επαγγελματικά ταξίδια”.
Ο Giorgio είχε ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τον αθλητισμό. Υπήρξε αθλητής του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και μέλος της εθνικής ομάδας στο μοντέρνο πένταθλο, που περιλαμβάνει τρέξιμο, κολύμβηση, ιππασία, ξιφασκία και σκοποβολή.
“Το 2007 κατέκτησα την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα”, λέει ο 27χρονος και προσθέτει: “Αγαπώ τον αθλητισμό και αισθάνομαι Σπαρτιάτης σε σώμα και πνεύμα! Ωστόσο το 2010, όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό, δέχτηκα μια πρόταση να συμμετάσχω σε ερωτική ταινία και έτσι πήγα στη Sirina όπου γύρισα αρκετές ταινίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού porn κινηματογράφου, όπως η Βούλα Βαβάτση και η Χριστίνα Ρουσάκη. Από όλες τις παρτενέρ ξεχωρίζω -με διαφορά- τη Βούλα Βαβάτση. Η γυναίκα είναι “ηφαίστειο” και για μένα η νούμερο ένα πορνοστάρ στην Ελλάδα! Ζούσε τις σκηνές με την ψυχή της, το ευχαριστιόταν και έδινε ρέστα!”.
Εκείνη την περίοδο ο Georgio είχε ερωτική σχέση με την πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου, που κράτησε έξι μήνες: “Η Μαρία είναι ένα πολύ καλό παιδί και έχουμε άριστες σχέσεις ακόμη και σήμερα. Δεν γυρίσαμε κάποια ταινία μαζί, αλλά περάσαμε ωραίες ιδιωτικές στιγμές”.
Ο Giorgio υποστηρίζει ότι το σεξ μπορεί να συγκριθεί μόνο με το άθλημα του μαραθωνίου: “Είναι σκέτη απόλαυση. Είμαι γεννημένος γι’ αυτό” λέει.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.