, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΣΟΚ-Όνομα με ιστορία επιλέγει ΠΑΟΚ αντί για… Μπαρτσελόνα!(ΦΩΤΟ)

jordi-cruyffΓια την ώρα τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά στον ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας αποτελεί παρελθόν μετά τις τελευταίες άσχημες εξελίξεις και όπως είναι λογικό ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Η θέση του τεχνικού διευθυντή μετά τη φυγή Βρύζα είναι λογικό πως αποτελεί κομβικό κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκέφτεται να επενδύσει αρκετά σε αυτό.
Έτσι το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, που σαν ποδοσφαιριστής έμεινε για πάντα στη σκιά του πατέρα του αλλά σαν τεχνικός ποδοσφαίρου διαπρέπει, είναι από αυτά που «παίζει» δυνατά για να διαδεχθεί τον παραιτηθέντα Βρύζα.
Μάλιστα, δημοσιεύμα από το Ισράηλ (σ.σ. ο Κρόιφ είναι τεχνικός διευθυντής στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ήταν πρόεδρος ο Ιάκωβος Αγγελίδης) που επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία, αναφέρει ότι ο Ολλανδός μπορεί να γίνει, μελλοντικά, ο επόμενος τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα !
Με ενδιάμεσο σταθμό του, όμως, τον ΠΑΟΚ…
Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει το “calcalist.so.il “: “Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ίσως ο Ζόρντι είναι ο μελλοντικός τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, λόγω των πολύ καλών σχέσεων της οικογένειάς του με την διοίκηση του συλλόγου και μέσω του ΠΑΟΚ μπορεί να βρει την πολυπόθητη γέφυρα για να το πετύχει”.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.