, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

zodia-3 (1)
ΚΡΙΟΣ
 
Γενικά: Δεν πρέπει να χάνεις τον στόχο σου επειδή τα πράγματα δεν ρέουν τόσο γρήγορα όσο θέλεις εσύ. Αν προσπαθήσεις να ρισκάρεις ίσως να μην έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Καλύτερα να βάλεις και την λογική και όχι μόνο την επιθυμία να αναρριχηθείς.
Ερωτικά: Έχεις μπροστά σου κάποιες προοπτικές που θα μεγαλώσουν αν εσύ τις χειριστείς έξυπνα και με τρόπο διπλωματικό. Αν όμως και κυρίως με ένα Λιοντάρι δεν το δεις όπως είναι στην πραγματικότητα θα υποφέρεις γιατί δεν θα καταλάβει ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και έχεις δώσει το στίγμα σου. Αυτό θα σε φέρει σε μια κατάσταση που αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένεις χωρίς όμως να μεγαλοποιείς τα πράγματα. Η λογική πιθανόν να είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Γενικά: Έχεις καλή αίσθηση των πραγμάτων και αυτό θα σε βοηθήσει γιατί θα δεις πλέον ολοκληρωμένα όλα αυτά που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα βήμα παραπέρα.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις χάσει τουλάχιστον για σήμερα το ρομαντικό κομμάτι σου και να γειωθείς σε μια άλλη πραγματικότητα, αλλά δε σημαίνει ότι αυτό θα σε στεναχωρήσει τόσο γιατί μάλλον αποφορτίζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι δεν χρειάζεται πλέον να αποδείξεις τόσα πολλά για σένα και αυτό σε αποφορτίζει γιατί δεν υποφέρεις από την πίεση ότι πρέπει να δείξεις κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Γενικά: Πολλές πρακτικές υποθέσεις θα σε κουράσουν γιατί δεν είναι και πολύ εύκολο να συγκεντρωθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Κάπου ξαναβγαίνει ένα χάος στην επιφάνεια και τώρα ήρθε η ώρα να το εξαλείψεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Παρθένο ή Ιχθύ θα μπει σε μια άλλη βάση γιατί θα χρειαστεί να κάνετε από κοινού κάποια πράγματα και πιθανόν θα σε βοηθήσει να την απομυθοποιήσεις. Εκτός αν σου βγει ευαισθησία και με τον τρόπο σου δώσεις ένα χέρι βοηθείας. Το πιο σημαντικό είναι να συζητήσεις κάποιες προεκτάσεις που μπορεί να έχουν βγει στην επιφάνεια με ψυχραιμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές δουλειές και πρέπει να τις βάλεις σε μια προτεραιότητα γιατί μπορεί και να πήξεις από την πολυπλοκότητα. Πρόσεχε τα νεύρα σου και κυρίως το άγχος που σου δημιουργούν διάφορες υποθέσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά τα βάζεις ένα-ένα σε τάξη και αυτό σε κάνει και νιώθεις και πάλι ασφάλεια και κυρίως σιγουριά για τις αποφάσεις σου που είναι στηριγμένες σε σωστή βάση. Με τα συγγενικά σου πρόσωπα έρχεσαι σε μια σημαντική συμφωνία και εξισορροπείς.
Ερωτικά: Αν συνδέεσαι με έναν Παρθένο που για ένα διάστημα είχατε χωρίσει για λόγους που οφείλονταν ακόμα και σε τρίτους, τώρα, θέλεις να μιλήσεις για να τα βγάλεις από μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκρατείς κάποιες αναφορές τρίτων γιατί μπορεί να γίνουν εφαλτήριο για την προσωπική πρόοδο σου αλλά και να έχεις ένα κέρδος πολύ σημαντικό. Η επιτυχημένη συμφωνία με ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας υπόθεσης.
 
ΛΕΩΝ
 
Γενικά: Ζητάς δικαίωση για αυτό θα κινηθείς ώστε ακόμα και μόνος /η σου να την αποδώσεις γιατί θέλεις να εξερευνήσεις όλες τις υποθέσεις που σε αφορούν. Πιθανόν κάποια άτομα να σου ζητήσουν την βοήθεια σου και να πρέπει να τα εξυπηρετήσεις άμεσα γιατί δεν μπορείς να πεις και όχι.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα πρόσωπο που είστε πολύ καιρό μαζί ίσως περνάει μια φάση που πρέπει να προσφέρεις σε πρακτικό επίπεδο, όμως αυτή την εποχή χρειάζεται να μην χάσεις το μήνυμα του ερωτισμού γιατί θα απομονωθείς και δεν πρέπει. Με τον Παρθένο θα βρεθείς πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς τα πάντα από έλεγχο και καλά κάνεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις τι σου γίνεται και δεν θα ξεφεύγεις οικονομικά. Θα πιάσεις άμεσα χαρτί και μολύβι για να περικόψεις έξοδα που μπορεί τώρα σου φαίνονται περιττά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Γενικά: Παρόλο που δείχνεις αρκετά αυστηρός /η τελικά μπορεί να λυγίσεις μπροστά στα προβλήματα κάποιων πολύ στενών σου προσώπων και να παρασυρθείς ακόμα και από λόγια που δεν έχουν καμία υπόσταση. Για αυτό πρόσεξε και πάνω από όλα να προσπαθήσεις να έχεις διάκριση στην σκέψη σου.
Ερωτικά: Η έντονη ανταλλαγή σε συναισθηματικό επίπεδο θα σε κάνει να αντιστρέψεις τους όρους που υπήρχαν μέχρι τώρα και να αποδείξεις και εσύ την αξία σου, κυρίως με τον Σκορπιό. Ο Κριός και ο Υδροχόος αποτελούν μια εξαίρεση για την προσωπικότητά σου και ίσως φέρουν ένα νέο αέρα στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Παλεύεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια για αυτό μπορεί να πρωτοτυπήσεις ή να πρωτοπορήσεις σε επίπεδο επικοινωνίας με τα άλλα άτομα που είναι γύρω σου που τελικά θα σε βγάλει από ένα αδιέξοδο. Αν περιμένεις να σε φωνάξουν για μια δουλειά ίσως να γίνει σήμερα η πρώτη κρούση.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Γενικά: Πιθανόν να έχεις κάποιες υποψίες για άτομα που είναι πολύ κοντά σου και να χρειάζεται να τις επιβεβαιώσεις. Θα δεις ότι η αλήθεια διαφέρει και πιθανόν να περάσεις μια στεναχώρια λόγω ευαισθησίας. Αν νιώθεις κόπωση καλύτερα να ξεκουραστείς γιατί μπορεί ένα μικρό κρύωμα να σε κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο μερικές φορές μπορεί να μην σε καλύπτει στον επικοινωνιακό τομέα. Καλύτερα να το εξηγήσεις παρά να απομονώνεσαι και να μην λες την αλήθεια. Αν, από την άλλη, υπάρχει ένα άτομο μέσα στο μυαλό σου γιατί είναι μακριά σου πιθανόν να μην τολμήσεις να το παραδεχτείς ούτε σε φίλους σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η γενναία αντιμετώπιση σε μια συνεργασία θα σε βάλει να ξύσεις και κάποιες πληγές που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να συγκαλύπτεις κάτι και να μην θέλεις πλέον να γίνεται αν και θα το κρατήσεις μέσα σου γιατί κατά την γνώμη σου δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Γενικά: Κρατάς την αξιοπρέπεια σου και θέλεις να σε τιμήσουν, όμως δεν το δείχνεις γιατί θεωρείς ότι πρέπει να γίνει από το περιβάλλον σου. Ίσως να σε φοβίζει η απόρριψη αλλά θα το αντιμετωπίσεις με μια μεγαλοπρέπεια.
Ερωτικά: Δείχνεις το ενδιαφέρον σου πιο εύκολα στο Λιοντάρι γιατί έρχεσαι κοντά του και υπάρχει ένα είδος κατανόησης. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην έχεις εγωισμό γιατί τότε θα απομακρυνθείς πολύ από το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζορίζεσαι γιατί πρέπει να δείξεις ότι έχεις μια συγκεκριμένη αξία και αν δεν βρεις τον τρόπο θα σε ρίξει να κολυμπήσεις στα βαθιά για να το αποδείξεις. Ίσως κάνεις κάποιες υπερβολές που δεν θα πιάσουν όμως.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Γενικά: Έχεις σπαταλήσει αρκετές ώρες κρεμασμένος/η στο τηλέφωνο για να κανονίσεις ένα ταξίδι ή θέματα σπουδών δικά σου ή ενός συγγενικού σου ατόμου. Ίσως να έχεις ήδη εξαντλήσει τα περιθώρια και να μην έχεις το ανάλογο αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Αν έχεις ανοιχτεί και δεν έχεις πάρει ακόμα την ανάλογη ανταπόκριση δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις γιατί τότε θα δείξεις ότι προσποιείσαι ή ότι έχεις μεγάλο εγωισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις κάποιες προτάσεις που σου έχουν κάνει κάπως υπερβολικές και περιμένεις να γίνει κάτι πρώτα σε πρακτικό επίπεδο για να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Γενικά: Κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν και σχετίζονται και με συναισθήματα άλλων ατόμων είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πρέπει να τις σταματήσεις γιατί δεν πρόκειται να γίνει έτσι και αλλιώς κάτι.
Ερωτικά: Έχεις πάρει κάποιες αποστάσεις από ένα Λιοντάρι που μόνο η ανάμνησή του σε κάνει και το σκέφτεσαι και όχι οι τωρινές πράξεις του. Το πιο θετικό από όλα είναι ότι η θετική στάση θα σε βοηθήσει να λύσεις όλες τις παρεξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξυψώνεις τους γύρω σου και εσύ πιθανόν να βγαίνεις απέξω γι’ αυτό χρειάζεσαι μια προσωπική αναβάθμιση. Μερικές φορές μόνος/ή σου πέφτεις και δεν εκτιμάς τον εαυτό σου γιατί κάνεις το λάθος και συγκρίνεσαι με τους άλλους οπότε αυτοαναιρείσαι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Γενικά: Έχεις αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει και πιάνουν τόπο. Για αυτό θα κάνεις λίγο πίσω γιατί μπορεί να έχεις κουραστεί από τις πολλές επαφές και τις προσπάθειες να γνωρίσεις καινούργια άτομα.
Ερωτικά: Χρειάζεται με κάποιο τρόπο να δώσεις εξηγήσεις για την συμπεριφορά σου αλλά ίσως να πέσουν στο κενό γιατί το άλλο άτομο μπορεί να μην ακούει πολλά από αυτά που θέλεις να του πεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακαλύπτεις τους χρυσούς κανόνες της συνεργασίας αλλά κάποια άτομα πιθανόν να σε απογοητεύσουν γιατί σε πιέζουν να τους αποδείξεις και κάτι παραπάνω που πιθανόν να σε κουράζει.
 
ΙΧΘYΕΣ
 
Γενικά: Μπορεί να βλέπεις ότι όσο και να προσπαθείς παραμένεις στο ίδιο σημείο, χωρίς αυτό να αληθεύει. Εσύ το βλέπεις έτσι γιατί δεν κινείσαι με τον τρόπο που έχεις μάθει αλλά τελικά όλο και κάτι γίνεται αρκεί να αφήσεις κάποιους εγωισμούς στην άκρη.
Ερωτικά: Πιθανόν να νιώσεις κούραση από ένα Λιοντάρι ή ένα Υδροχόο. Ο λόγος είναι ότι όσο και να προσπαθείς τα πράγματα δεν αλλάζουν γιατί υπάρχει απολυτότητα από την πλευρά τους. Για αυτό ίσως να απομακρυνθείς για λίγο για να ξεκουραστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως κάνεις υπερπροσπάθεια σε ένα θέμα και πιστεύεις ότι έχεις παραβεί όλους τους κανόνες, προκειμένου να σε αναγνωρίσουν και να γίνει το δικό σου. Καλό είναι να το αφήσεις όπως είναι και να δράσεις όπως ξέρεις και όχι όπως στο επιβάλλουν οι άλλοι.
 
Πηγή: astrology.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.