, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξανά στη φυλακή δυο δραπέτες!

dikastiriathessalonikis
Συνελήφθη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-03-2015), στην περιοχή του Δενδροποτάμου, δραπέτης Σωφρονιστικού Ιδρύματος.
Πρόκειται για 41χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν επέστρεψε την 05-03-2015, ως όφειλε, στο Κατάστημα Κράτησης Πατρών, απ΄όπου έλαβε τακτική εξαήμερη άδεια και όπου κρατούνταν δυνάμει απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης άνω των (15) ετών και χρηματική ποινή για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε εντός λίγων ωρών, στην περιοχή των Νέων Επιβατών, ύστερα από ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέφυγε από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου είχε προσαχθεί μετά τη σύλληψή του, δυνάμει καταδικαστικών αποφάσεων (απρόκλητη σωματική βλάβη και υπεξαίρεση) που εκκρεμούσαν σε βάρος του.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.