, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιο είναι το smartphone της χρονιάς;

Το G3 της LG απέσπασε το βραβείο του «καλύτερου smartphone της χρονιάς» από το GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) στα Global Mobile Awards που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, για την ποιότητα, την πληθώρα των χαρακτηριστικών του και την ευκολία που προσφέρει στο χρήστη.
«Από το πρώτο του λανσάρισμα, το LG G3 έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, από περισσότερους από 170 συνεργάτες ανά την υφήλιο», σημείωσε η GSMA κατά την ανακοίνωση του βραβείου.
«Προσφέρει μία εύκολη και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης με την οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD και την κάμερα 13-megapixel OIS+ με λειτουργία Laser Auto Focus», αναφέρει και προσθέτει: «Εξοπλισμένο ταυτόχρονα με καινοτομικές λειτουργίες, όπως το Smart Keyboard, ο ανιχνευτής κίνησης και flash για τη λήψη selfie φωτογραφιών και το Knock Code, προσφέρει με απλότητα μια άνετη, έξυπνη και ακόμα πιο ασφαλή εμπειρία χρήσης».
ImageHandler

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.