, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τον κλείδωσαν σε κλουβί…και του έβαλαν φωτιά (ΦΩΤΟ)

ImageHandler (1)

«Παιδιά είναι, ό,τι δουν θα κάνουν» λέει ένα ρητό και η συγκεκριμένη ιστορία αντικατοπτρίζει επακριβώς, τις προεκτάσεις που μπορεί να έχει η υπερβολική έκθεση σε σκηνές βίας. Περίπου επτά παιδιά, στο χωριό Αλ Ντατάτ, στη βόρεια πλευρά της Υεμένης, έπιασαν έναν 10χρονο, τον κλείδωσαν σε ένα ξύλινο κλουβί, τον έλουσαν με βενζίνη και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.
Το άτυχο παιδί άρχισε να φωνάζει και ευτυχώς, μερικοί κάτοικοι άκουσαν τις σπαρακτικές κραυγές του και έσπευσαν σε βοήθεια. Του έσωσαν τη ζωή, όμως αυτή η ανελέητη επίθεση του άφησε ως ενθύμια μερικά πολύ σοβαρά εγκαύματα.
Περισσότερη έρευνα της υπόθεσης, αποκάλυψε πως, όχι μόνο, τα παιδιά είχαν επιχειρήσει να αναπαραστήσουν τη δολοφονία του Μουάτ αλ Κασαμπέ, του πιλότου από την Ιορδανία που κάηκε ζωντανός από τους πολεμιστές του ISIL, αλλά είχαν μοιράσει και «τρομοκρατικούς ρόλους» μεταξύ τους, καθώς ένα εξ αυτών ήταν καθισμένο σε μια καρέκλα και έδινε εντολές.
Το μικρό 10χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοβαρού σοκ, δικαιολογημένα ενώ φέρει εγκαύματα στα πόδια του.
 
 
Δείτε την φωτογραφία:

265797E700000578-2980754-image-a-5_1425552728836

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.