, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα 7 λάθη στο δίπλωμα που κρατάνε τα ρούχα σας τσαλακωμένα

Service-Wash-Services-in-Reigate1Υπάρχουν κάποια λάθη στο δίπλωμα των ρούχων που έχουν ως αποτέλεσμα τσαλακωμένα ρούχα και κακή εμφάνιση όλη μέρα. Επειδή η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση, δείτε ποια είναι αυτά για να μπορέσετε τα αποφύγετε.

Αφήνετε τα ρούχα στο στεγνωτήριο για πολλή ώρα Αν δεν βγάλετε αμέσως τα ρούχα από το στεγνωτήριο τότε αυτά αρχίζουν να γεμίζουν «ρυτίδες». Για να αποφύγετε το υπερβολικό τσαλάκωμα των ρούχων βγάλτε τα ρούχα αμέσως με το που στεγνώσουν.

Διπλώνετε τα σουτιέν στη μέση Το δίπλωμα ενός σουτιέν στη μέση έχει ως αποτέλεσμα να χαλάει το σχήμα του και να τα φθείρει πιο γρήγορα. Αφήστε τα σουτιέν ανοιχτά στο συρτάρι και βάλτε το ένα πάνω στο άλλο όπως κάνουν συνήθως και στα καταστήματα εσωρούχων.

Ξεχνάτε να τινάξετε τα ρούχα Πριν διπλώσετε τα ρούχα σας, τινάξτε τα καλά ώστε να ισιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι θα γλυτώσετε χρόνο στο σιδέρωμα και χώρο στη ντουλάπα.

Προσπαθείτε να διπλώσετε τα λάθος ρούχα Υπάρχουν ρούχα που διπλώνονται εύκολα και άλλα που θέλουν τρία χρόνια προϋπηρεσία σε κατάστημα ρούχων για να τα διπλώσετε. Για παράδειγμα, το μετάξι, ο πολυεστέρας και το νάιλον είναι μερικά από τα υφάσματα που δεν διπλώνονται εύκολα και γι’ αυτό είναι καλύτερο να κρεμιούνται κατευθείαν στη ντουλάπα.

Μαζεύετε τις κάλτσες σε μπάλα Αν τυλίξετε ένα ζευγάρι  σε μπάλα χαλάει την ελαστικότητά της, καθώς και το λάστιχο στο πάνω μέρος της. Προτιμήστε να διπλώνετε απλά στη μέση το ζευγάρι.

Σκεφτείτε πώς σας αρέσει να φοράτε το ρούχο Κάποια ρούχα μας αρέσουν με συγκεκριμένη τσάκιση, ενώ κάποια άλλα δεν μας νοιάζουν. Σκεφτείτε πώς σας αρέσει να φοράτε κάποια ρούχα και διπλώστε τα ανάλογα.

faysbook.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.