, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Ανοιχτές πόρτες» για τους ανέργους της Θεσσαλονίκης

anoiktes-portes-xanthΗ ΧΑΝ Θεσσαλονίκης αισθάνεται ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι της πόλης μας που είναι αποδέκτες της σκληρής πραγματικότητας της ανεργίας, να βιώνουν συναισθήματα επίτευξης μέσα από τα προγράμματα της, παρέχοντας τους ταυτόχρονα ηθική, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.
Με το πρόγραμμα Ανοιχτές Πόρτες ενεργοποιεί μέλη της και συνεργάτες της για εθελοντισμό προσκαλώντας άνεργους συμπολίτες μας να συμμετέχουν δωρεάν σε ομαδικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, επιμορφωτικές, αθλητικές δραστηριότητες της.
Όλοι οι συνεργάτες στη δράση Ανοιχτές Πόρτες που έχουν την ευθύνη των προγραμμάτων, είναι εθελοντές στο πρόγραμμα Χαρίζω ένα Χαμόγελο/κοινωνική δράση εθελοντών ΧΑΝΘ.
Τα θεματικά αντικείμενα για τη φετινή χρονιά θα είναι: Ψηφιδωτό, Δημιουργική Ανακύκλωση, Μεταποίηση Ρούχων, Θέατρο, Qi Gong , Σιάτσου, Βιωματική Ομάδα Στήριξης, Βιωματικό Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης.
Φέτος η δράση Ανοιχτές Πόρτες θα λειτουργήσει εκτός από την ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και στο Παράρτημα μας στη ΧΑΝ Καλαμαριάς.
Ημερομηνίες για τις δηλώσεις εγγραφής:
Ημ/νίες: Πέμπτη 12/3 – Παρασκευή 13/3 – Σάββατο 14/3 – Δευτέρα 16/3 και Τρίτη 17/3
Τόπος και Ώρα : 11:00-14.00, Γραφ. Δράσης & Κοιν. Προσφοράς
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους

  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και
  • Φωτοτυπία της Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.