, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Είχε μιλήσει μία μέρα πριν με τη μητέρα του» (ΒΙΝΤΕΟ)

giakoumakis
Λεπτομέρειες για το χαρακτήρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και για ό,τι προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα της 6ης Φεβρουαρίου, έδωσε ο θείος του, Μάριος Μυρωνάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Ο κ. Μυρωνάκης είπε ότι ήταν ένα παιδί ήπιο, ευγενικό και εσωστρεφές. «Δεν ήταν ο άνθρωπος που είναι ανοιχτός. Από εκεί και πέρα, όμως και τις παρέες του έκανε και χόρευε και κοινωνικός ήταν. Μας έχει ταράξει αυτό το γεγονός. Αυτό που θέλουμε, είναι να υπάρξει μία δικαίωση σε αυτή την ιστορία. Είναι απαράδεκτο στην εποχή που ζούμε, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο κ. Μυρωνάκης δήλωσε ότι είχε τακτική επικοινωνία με τη μητέρα του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μία μέρα πριν είχαν μιλήσει. «Κουβέντιασαν, γιατί θα κατέβαινε κάτω για το καρναβάλι στο Ρέθυμνο, για τα εισιτήρια, είχαν βρει κάτι φθηνά εισιτήρια με αεροπλάνο. Αυτή ήταν η κουβέντα τους», επισήμανε ο θείος του.

Παράλληλα, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, δήλωσε ότι η οικογένεια του Γιακουμάκη είναι μία πολύ συγκροτημένη οικογένεια και πολύ αγαπημένη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.