, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Να μετονομαστεί η σχολή σε 'Γαλακτοκομική σχολή Βαγγέλη Γιακουμάκη'»

foto
Τη μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Σχολή “Βαγγέλης Γιακουμάκης” ζητούν περίπου 19.000 άτομα στο facebook, μετά από προτροπή του δημοσιογράφου Τάσου Δούση. Επιπλέον ο ίδιος πρότεινε και την καθιέρωση υποτροφίας με το όνομα του αδικοχαμένου σπουδαστή.
«Καλημέρα σε όλους. Θα πω κάτι δεν θέλω όμως να θεωρηθεί λαϊκό η χειρότερα λαϊκίστικο. Πρόταση μου είναι να ονομαστεί η γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων… Γαλακτοκομική σχολή- Βαγγέλη Γιακουμάκη. Θέλω τα καθάρματα να τον βλέπουν κάθε μέρα μπροστά τους θέλω να είναι η απάντηση μας στους τραμπούκους θέλω να συνεχίσουμε να θυμόμαστε αυτό το παιδί και όχι να τον ξεχάσουμε σε 10 ημέρες όπως δυστυχώς συνηθίζουμε στην Ελλάδα», γράφει ο κ. Δούσης στην προσωπική του σελίδα.
Ο ίδιος συνεχίζει γράφοντας, «Χαίρομαι που άρεσε η πρόταση μου να μετονομαστεί η Γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων σε γαλακτοκομική σχολή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο αλλά ετοιμάζω μια επιστολή για να την στείλω στον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου. Μάλιστα θα προτείνω εκτός από την μετονομασία να ιδρυθεί και μια υποτροφία Βαγγέλη Γιακουμάκη στην οποία θα συμμετέχω εγώ και η εταιρεία μου dousiscom με το ποσό των 10000 ευρώ ετησίως. Να κάνουμε και κάτι χειροπιαστό όχι μόνο λόγια. Θα προτείνω να έχει συμμετοχή και το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης με 10000 ευρώ στην υποτροφία και οποίος άλλος θέλει. Έτσι ο Βαγγέλης δεν θα ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν η θυσία του δεν θα πάει χαμένη και το μήνυμα από την κοινωνία και το κράτος θα είναι ξεκάθαρη… όχι στους τραμπούκους όχι στη βία όχι στο bulling…»
Όπως φαίνεται η σελίδα στο facebook «Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων “Βαγγέλης Γιακουμάκης”», συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.
 

#Tags: Facebook

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.