, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μάθε τι θα φέρει η έκλειψη στο δικό σου ζώδιο!

zodia5

Η πρώτη ΕΚΛΕΙΨΗ του 2015, στις 20 Μαρτίου, είναι ιδιαίτερα κομβική, αφού πραγματοποιείται στην 29η μοίρα των Ιχθύων, δηλαδή στην τελευταία μοίρα του ζωδιακού κύκλου, ενώ παράλληλα συμπίπτει και με την εαρινή ισημερία που γίνεται την επόμενη μέρα.
Πρόκειται για μία έκλειψη θετική, αφού δέχεται καλές όψεις από τους υπόλοιπους πλανήτες, η οποία σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός άλλου, καλύτερου.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες των τελευταίων ημερών καθώς και όσοι έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες στα ζώδια του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερου.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε σε αυτήν την έκλειψη είναι οι εντάσεις και τα νεύρα, -όπως σε κάθε έκλειψη άλλωστε-, αλλά και τις πλάνες. Καταστάσεις που δεν έχουν γερές βάσεις ή που πρέπει να τελειώσουν, θα σημάνουν τέλος, προκειμένου να ανοίξουν νέοι κύκλοι και να γίνει η λυτρωτική Αρχή.
Αναλυτικά για κάθε ζώδιο
ΚΡΙΟΣ
Καλείσαι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να οδεύσεις προς τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου! Έχεις μόνο να κερδίσεις γι’ αυτό προχώρα χωρίς δισταγμούς. Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα τα δεις σιγά σιγά να υλοποιούνται…! Θα σας βγουν παράπονα αλλά και δεν αποκλείεται να έχετε κρυολογήματα.
ΤΑΥΡΟΣ
Μια καλή επαγγελματική περίοδος ανοίγεται μπροστά σου, η οποία κατ’ επέκταση θα ενισχύσει σημαντικά το πορτοφόλι σου. Θα κληθείς αν αξιολογήσεις φίλους και συνεργάτες, ενώ τα αισθηματικά σου θα πάνε περίφημα αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου… τρυφερές και άκρως ερωτικές στιγμές έρχονται!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσείς επηρεάζεστε σε θέματα καριέρας τα οποία θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Είστε αρκετά ευέλικτοι οπότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα… αλλά τις ευθύνες θα πρέπει να τις αναλάβετε. Επίσης προσοχή και σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια. Εσείς του β’ δεκαημέρου… μπορεί να ερωτευτείτε και κεραυνοβόλα!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σπουδές και δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό αναβάλλονται για λίγο. Τα θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή είναι σχετικά με την οικογένεια, την καριέρα αλλά και την ακίνητη περιουσία.
ΛΕΩΝ
Τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών θα κληθείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που αφορούν σε τράπεζες και το δημόσιο. Μια ψυχολογική κατάπτωση θα την έχετε. Τα λιοντάρια των πρώτων ημερών δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ…. δυναμική αρχή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε στο στόχαστρο της έκλειψης οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών. Σχέσεις, συνεργασίες μπαίνουν στο κόσκινο κι εσείς καλείστε να τελειώσετε με υποθέσεις που «δεν σας κάνουν» και να περιμένετε την λυτρωτική νέα αρχή. Το νου σας… στα έκτακτα έξοδα.
ΖΥΓΟΣ
Την υγεία σας να προσέξετε, εσείς των τελευταίων κυρίως ημερών. Σχέσεις και συνεργασίες κινδυνεύουν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως… είναι την διαχείριση των δυσκολιών, ώστε να μην πιεστείτε, γιατί μπορεί να αποδειχθεί λίγο ζόρικο το διάστημα αυτό για σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μοιραίες εξελίξεις έρχονται για σας σε θέματα… έρωτα. Κάτι ουσιαστικό έρχεται στη ζωή σας, ένας παθιασμένος έρωτας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέματα οικογένειας, ακίνητης περιουσίας και καριέρας σας προβληματίζουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Είναι και ο Κρόνος στο ζώδιο σας… πράγμα που σημαίνει ότι τα παραπάνω θέματα είναι στο προσκήνιο ούτως ή άλλως για σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αδέλφια, συγγενείς, φίλους και γενικά την επικοινωνία σας να προσέχετε εσείς οι Αιγόκεροι. Δεν είναι απαραίτητα κακή για σας αυτή η έκλειψη, αλλά καλό θα ήταν να προσέξουν εσείς των τελευταίων ημερών.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έκτακτα έξοδα θα εμφανιστούν, τις πληρωμές σας θα τις καθυστερήσετε και γενικά ένα θέμα με τα οικονομικά σας θα το έχετε! Μπορεί να μην είστε και οι Πρώτοι στη διαχείριση αλλά θα τα καταφέρετε!
ΙΧΘΥΕΣ
Είστε οι πρωταγωνιστές της πρώτης έκλειψης του 2015! Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε σχέσεις και συνεργασίες που εγκυμονούν κινδύνους καθώς και την υγεία σας γιατί μια πίεση θα την έχετε. Εσείς του β’ δεκαημέρου θα είστε αρκετά ευνοημένοι.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.