, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακάλυψε την ταυτότητα του βιαστή της στο…

ImageHandler

Μια γυναίκα από την Βρετανία έπεσε θύμα βιασμού από τον 28χρονο Shaun Hopkins, που γνώρισε σε μπαρ στο Λίβερπουλ, το 2005. Η νεαρή γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, ένιωσε ντροπή για τον βιασμό της, σαν να ήταν η ίδια υπεύθυνη, όπως εξομολογήθηκε ανώνυμα στο ειδησεογραφικό δίκτυο BBC και από τότε δεν είχε τολμήσει να μιλήσει για το οδυνηρό περιστατικό, ούτε στην οικογένειά της.
Όμως, πρόσφατα, η γυναίκα αναγνώρισε τον βιαστή της σε ένα δημοσίευμα εφημερίδας που αναρτήθηκε στο Facebook… Τι είχε συμβεί; Ο 28χρονος άνδρας βρίσκεται ήδη στην φυλακή καθώς εκτίει ποινή φυλάκισης ισόβιας κάθειρξης για τους βιασμούς δύο άλλων γυναικών, μιας 37χρονης και μιας 19χρονης, τς οποίες είχε βιάσει νωρίτερα.
Η γυναίκα δίστασε να προχωρήσει σε καταγγελία του βιαστή της και αναφέρει ότι αρχικά προσπάθησε να προσποιηθεί ότι δεν συμβαίνει τίποτα, την επόμενη όμως ημέρα οπλίστηκε με δύναμη και σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου για να καταγγείλει τον βιαστή της στην αστυνομία.
Όπως η ίδια αποκάλυψε στο BBC, μετά τον βιασμό της έζησε έναν ατελείωτο εφιάλτη, δεν μπορούσε ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί, έκλαιγε συνέχεια και η ζωή της είχε καταντήσει σουρεαλιστική…
Μετά την καταγγελία της γυναίκας ο 28χρονος βιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με επί πλέον ποινή φυλάκισης δέκα ετών.
Οι δύο γυναίκες που είχε βιάσει νωρίτερα ο Hopkins επέτρεψαν στην αστυνομία να δώσει αποσπάσματα από τις καταθέσεις τους στην δημοσιότητα προκειμένου να μάθουν και άλλα θύματα βιασμών τι πέρασαν. Η 37χρονη, που επίσης βιάστηκε από τον 28χρονο το 2005, δήλωσε ότι μετά τον βιασμό της έχασε την εμπιστοσύνη της στους άνδρες, ενώ η 19χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο το 2003, ανέφερε ότι μετά τον βιασμό της νόμιζε πως θα πεθάνει.

#Tags: Facebook

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.